bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP C3105A zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP C3105A inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vind je de populairste verkooppunten voor verrassend voordelige toners. Het product HP C3105A toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor jouw zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Een groeiend aantal aanbieders zoals Alleeninkt.nl & Inktshop.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€17,50
Huismerk prijzen€8,75
MerkHP
ArtikelHP C3105A toner zwart
SerienummerC3105A
Officiële kleurzwart
Intensiteit3.000 prints
EAN0088698005842

Goedkoopste HP C3105A inkt kopen april 2024

De capaciteit van de C3105A toner is 3.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inktweb.nl & Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele HP toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij webwinkels zoals replacedirect of Handyman.nl.
 • Originele C3105A inkt toners kosten je ongeveer €17,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan lage kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ecofont & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte printshops waar je voordelig en snel C3105A toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP C3105A toner zwart vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €19,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €17,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €8,75. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP C3105A toner zwart originele inkt€17,50
HP C3105A toner zwart multipack (merk toners)€35,00
HP C3105A toner zwart huismerk inkt * €8,75
HP C3105A toner zwart huismerk duopack * €17,50
Prijslijst van de C3105A tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gemakkelijk HP C3105A inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekenwinkels. Belangrijk: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Zij hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Albert Heijn, Action, Hema, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Ebay, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwebshops als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-c3105a-zwart-black-toner

Originele zwarte C3105A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP C3105A toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutcodes. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €17,50).

HP C3105A toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het C3105A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • HP C3105A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht check je algemene toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Voer een toners check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Stop het printen meteen, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende problemen aangaande HP C3105A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP C3105A toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de HP C3105A met kleur zwart (black) toner is om en nabij de €14,46 excl. btw (dat betekent €17,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack neemt kost het ongeveer €35,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer C3105A dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €8,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het kapje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is een HP C3105A toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk C3105A alternatief nemen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in verhouding tot originele producten. De verkoopprijs is goedkoper en de patronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal zelf herstellen.

Hoe werkt de HP C3105A toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Voor deze handeling bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kan je het product opnieuw vastklikken. Als check test je of de nieuwe HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie