bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU680A ML D4550A zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP SU680A (ML-D4550A) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende verkopers voor extra voordelige toners. Het product HP SU680A (ML-D4550A) toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van HP. Flink wat leveranciers als bijv. Mediamarkt.nl of Inktweb.nl leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€109,50
Huismerk tarief€54,75
LeverancierHP
ProductHP SU680A (ML-D4550A) toner zwart
SerienummerSU680A
Kleurzwart
Printvermogen10.000 prints
EAN0191628480500

Goedkoopste HP SU680A (ML-D4550A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de SU680A toner is 10.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het veel gunstiger dan in een lokale shop. 112supplies of inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij verkopers als replacedirect of Mediamarkt.nl.
 • Originele SU680A inkt toners haal je in huis vanaf €109,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander snel printen) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco & Garamond.
 • Via deze site check je goede verkooppunten waar je de beste SU680A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP SU680A (ML-D4550A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €120,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €109,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €54,75. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP SU680A (ML-D4550A) toner zwart originele inkt€109,50
HP SU680A (ML-D4550A) toner zwart multipack (merk toners)€219,00
HP SU680A (ML-D4550A) toner zwart huismerk inkt * €54,75
HP SU680A (ML-D4550A) toner zwart huismerk duopack * €109,50
Prijsoverzicht van de SU680A tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Gemakkelijk HP SU680A (ML-D4550A) inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en verkopen tevens een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Bol.com, Fonq, Amazon, Coolblue, Ebay, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktspecialisten als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-su680a-ml-d4550a-zwart-black-toner

Originele zwarte SU680A inkt van HP bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP SU680A (ML-D4550A) toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door HP en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met storende foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €109,50).

HP SU680A (ML-D4550A) toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het SU680A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP SU680A ML D4550A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht check je de meest voorkomende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het dopje / plastic verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Loop de geplaatste toners even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Alledaagse issues met de HP SU680A (ML-D4550A) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP SU680A (ML-D4550A) toner zwart toner?
De adviesprijs van de HP SU680A (ML-D4550A) met kleuromschrijving zwart (black) toner is gewoonlijk €90,50 excl. de btw (dat betekent €109,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking neemt kost het ongeveer €219,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode SU680A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €54,75) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een nieuwe toner niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een HP SU680A (ML-D4550A) toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk SU680A alternatief aanschaffen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan merk-inkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Hoe werkt de HP SU680A (ML-D4550A) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Later kun je alles weer opnieuw assembleren. Als check check je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie