bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU916A MLT D203U zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste HP SU916A (MLT-D203U) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je goede verkopers voor extra voordelige toners. Het patroon HP SU916A (MLT-D203U) toner zwart extreem hoge capaciteit met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van HP. Heel wat verkopers als o.a. printerinktshop.nl of Inktwereld.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€120,50
Huismerk tarief€60,25
LeverancierHP
ModelHP SU916A (MLT-D203U) toner zwart extreem hoge capaciteit
ArtikelnummerSU916A
Kleurzwart
Intensiteit15.000 prints
EANonbekend

Goedkoopste HP SU916A (MLT-D203U) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de SU916A toner is 15.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers & Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze beschikken over duizenden producten en geven advies / service. In de basis voeren ze ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij verkopers zoals Officesavers en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele SU916A inkt toners kosten je ongeveer €120,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan snel-modus) en overweeg een lettertype als Courier en Calibri.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar erkende webshops waar je goedkoop en eenvoudig SU916A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP SU916A (MLT-D203U) toner zwart extreem hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €132,55. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €120,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €60,25. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP SU916A (MLT-D203U) toner zwart extreem hoge capaciteit originele inkt€120,50
HP SU916A (MLT-D203U) toner zwart extreem hoge capaciteit multipack (merk toners)€241,00
HP SU916A (MLT-D203U) toner zwart extreem hoge capaciteit huismerk inkt * €60,25
HP SU916A (MLT-D203U) toner zwart extreem hoge capaciteit huismerk duopack * €120,50
Tabel met prijzen voor de SU916A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Snel HP SU916A (MLT-D203U) inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: kies voor een internet printshop. Deze winkels hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en verkopen doorgaans een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Amazon, Blokker, Fonq, Bol.com, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwebwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-su916a-mlt-d203u-zwart-black-toner

Originele zwarte SU916A inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP SU916A (MLT-D203U) toner zwart extreem hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je voorkomt vervelende storing en meldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €120,50).

HP SU916A (MLT-D203U) toner zwart extreem hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde leveranciers. Het SU916A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP SU916A MLT D203U huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel check je de meest voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het stukje tape goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop direct met printen, klik de toner uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte afdrukproblemen m.b.t. HP SU916A (MLT-D203U) inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP SU916A (MLT-D203U) toner zwart extreem hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de HP SU916A (MLT-D203U) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €99,59 excl. btw (dat is €120,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking selecteert kost het ongeveer €241,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer SU916A ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €60,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon weigert. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een HP SU916A (MLT-D203U) toner zwart extreem hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk SU916A alternatief nemen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De kostprijs is voordeliger en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de HP SU916A (MLT-D203U) toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend mag je het product opnieuw assembleren. Ter controle test je uit of de gekloonde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie