bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 802K 80C20K0 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Lexmark 802K (80C20K0) inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met erkende verkopers voor voordelige toners. De Lexmark 802K (80C20K0) toner zwart lage capaciteit met de kleur zwart (black) is geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Lexmark. Heel wat verkooppunten zoals bijvoorbeeld Paradigit of Go4inkt bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€44,50
Huismerk vanafprijs€22,25
MerkLexmark
TypeLexmark 802K (80C20K0) toner zwart lage capaciteit
Serienummer80C20K0
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit1.000 prints
EAN0734646476324

Goedkoopste Lexmark 802K (80C20K0) inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de 80C20K0 toner is 1.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl en Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze verkopen duizenden producten en geven advies / service. Meestal hebben zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij bedrijven zoals Go4inkt en Office Centre.
 • Originele 80C20K0 inkt toners haal je in huis vanaf €44,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl check je erkende aanbieders waar je snel en simpel 80C20K0 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark 802K (80C20K0) toner zwart lage capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €48,95. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €44,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €22,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark 802K (80C20K0) toner zwart lage capaciteit originele inkt€44,50
Lexmark 802K (80C20K0) toner zwart lage capaciteit multipack (merk toners)€89,00
Lexmark 802K (80C20K0) toner zwart lage capaciteit huismerk inkt * €22,25
Lexmark 802K (80C20K0) toner zwart lage capaciteit huismerk duopack * €44,50
Geschatte prijzen van de 80C20K0 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark inkopen?

Gemakkelijk Lexmark 802K (80C20K0) inkt bestellen? Deze toner of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Amazon, Ebay, Blokker, Bol.com, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktshops als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
lexmark-802k-80c20k0-zwart-black-toner

Originele zwarte 80C20K0 inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark 802K (80C20K0) toner zwart lage capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je hebt geen last van storende storing en meldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Lexmark bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €44,50).

Lexmark 802K (80C20K0) toner zwart lage capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 80C20K0 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Lexmark 802K 80C20K0 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes en printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel vind je de meest bekende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en maak de toner schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, klik de toner uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Meest gezochte printproblemen met de Lexmark 802K (80C20K0) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Lexmark 802K (80C20K0) toner zwart lage capaciteit toner?
De adviesprijs van de Lexmark 802K (80C20K0) met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €36,78 excl. de btw (wat neerkomt op €44,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack wenst liggen de kosten op zo’n €89,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 80C20K0 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €22,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en kijk of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een Lexmark 802K (80C20K0) toner zwart lage capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 80C20K0 alternatief bestellen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De prijs is aantrekkelijker en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Deze kan je vaak simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de Lexmark 802K (80C20K0) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je alles opnieuw vastklikken. Als laatste achterhaal je of de nagevulde Lexmark inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie