bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 702K 70C20K0 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark 702K (70C20K0) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl tref je toonaangevende inktaanbieders voor verrassend goedkope toners. Deze Lexmark 702K (70C20K0) toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is relevant voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” toners van Lexmark. Een groeiend aantal verkopers als o.a. Staples en Inkt.nl hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€44,00
Huismerk verkoopprijs€22,00
LeverancierLexmark
SoortLexmark 702K (70C20K0) toner zwart
Artikelcode70C20K0
Kleurcodezwart
Capaciteit1.000 prints
EAN-nummer0734646436649

Goedkoopste Lexmark 702K (70C20K0) inkt kopen oktober 2023

De capaciteit van de 70C20K0 toner is 1.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl of Office Centre zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze hebben een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Vaak voeren ze ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij bedrijven zoals Easy-ink of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 70C20K0 inkt toners zijn te bestellen v.a. €44,00.
 • Lexmark imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a milieuvriendelijk) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl check je gespecialiseerde leveranciers waar je snel en simpel 70C20K0 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Lexmark 702K (70C20K0) toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €48,40. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €44,00. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €22,00. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark 702K (70C20K0) toner zwart originele inkt€44,00
Lexmark 702K (70C20K0) toner zwart multipack (merk toners)€88,00
Lexmark 702K (70C20K0) toner zwart huismerk inkt * €22,00
Lexmark 702K (70C20K0) toner zwart huismerk duopack * €44,00
Prijslijst van de 70C20K0 tonercartridge (black) in oktober 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Meteen Lexmark 702K (70C20K0) inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekhandels. Belangrijk: bezoek een een internet printshop. Deze bedrijven helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren vaak een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Amazon, Bol.com, Fonq, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktspecialisten als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
lexmark-702k-70c20k0-zwart-black-toner

Originele zwarte 70C20K0 inkt van Lexmark bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Lexmark 702K (70C20K0) toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende foutcodes. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €44,00).

Lexmark 702K (70C20K0) toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het 70C20K0 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Lexmark 702K 70C20K0 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Lexmark vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder staan bekende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop het printen meteen, haal de betreffende toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Veel voorkomende issues met betrekking tot Lexmark 702K (70C20K0) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark 702K (70C20K0) toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Lexmark 702K (70C20K0) met kleurcode zwart (black) toner is om en nabij de €36,36 excl. btw (dat is €44,00 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest kost het ongeveer €88,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 70C20K0 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €22,00) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon het niet doet. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het kapje hebt losgemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Lexmark 702K (70C20K0) toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 70C20K0 alternatief inkopen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De verkoopprijs is interessanter en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Dit kan je doorgaans snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de Lexmark 702K (70C20K0) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei neem je een unieke navul inkt set die past bij het Lexmark inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Afsluitend mag je alles opnieuw vastklikken. Als check probeer je of de bijgevulde Lexmark inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie