bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark C2320K0 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Lexmark C2320K0 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste verkooppunten voor verrassend voordelige toners. De Lexmark C2320K0 toner zwart met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Lexmark. Diverse inktaanbieders als bijvoorbeeld inktknaller.nl en replacedirect verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€59,50
Huismerk vanafprijs€29,75
LeverancierLexmark
ProductLexmark C2320K0 toner zwart
SerienummerC2320K0
Officiële kleurzwart
Printomvang1.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Lexmark C2320K0 inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de C2320K0 toner is 1.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar veel voordelige dan in een lokale shop. Inktshop.nl en Alleeninkt.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via webshops als Go4inkt en Paradigit.
 • Originele C2320K0 inkt toners kosten je ongeveer €59,50.
 • Lexmark imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, loop alle eco-printinstellingen na (o.a beperkte kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Times New Roman.
 • Via ons platform vind je de betrouwbaarste webshops waar je voordelig en snel C2320K0 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark C2320K0 toner zwart vergelijken
Lexmark toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €65,45. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €59,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €29,75. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark C2320K0 toner zwart originele inkt€59,50
Lexmark C2320K0 toner zwart multipack (merk toners)€119,00
Lexmark C2320K0 toner zwart huismerk inkt * €29,75
Lexmark C2320K0 toner zwart huismerk duopack * €59,50
Geschatte prijzen van de C2320K0 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Lexmark inkopen?

Direkt Lexmark C2320K0 inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: shop bij een internet printshop. Deze winkels bieden de beste service, een grote voorraad en hebben normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Bruna, Hema, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Expert.
 • Grote platformen als Fonq, Bol.com, Wehkamp, Blokker, Ebay, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktspecialisten als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
lexmark-c2320k0-zwart-black-toner

Originele zwarte C2320K0 inkt van Lexmark bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Lexmark C2320K0 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners worden gefabriceerd door Lexmark en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €59,50).

Lexmark C2320K0 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het C2320K0 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark C2320K0 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes en printerstoringen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Lexmark vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder staan alledaagse issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Gebeurt vaak bij huismerken. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
Bekende problemen met betrekking tot Lexmark C2320K0 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de Lexmark C2320K0 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Lexmark C2320K0 met kleuromschrijving zwart (black) toner is doorgaans +/- €49,17 excl. btw (wat neerkomt op €59,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €119,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode C2320K0 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €29,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuwe toner niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en bekijk of je het plakkertje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Lexmark C2320K0 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk C2320K0 alternatief bestellen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De winkelprijs is goedkoper en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dit soort storingen kan je meestal simpel herstellen.

Voor een voordelige prijs de Lexmark C2320K0 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden werk je met een speciale set navulinkt voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. In stap 2 plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kun je alles weer opnieuw vastklikken. Achteraf controleer je of de nieuwe Lexmark inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie