bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 01101202 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 01101202 inkt toner? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met goede leveranciers voor voordelige toners. Artikel OKI 01101202 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor al jouw basic zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van OKI. Meer en meer verkopers als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl of Inkt.nl bieden ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€62,50
Huismerk verkoopprijs€31,25
MerkOKI
SoortOKI 01101202 toner zwart hoge capaciteit
Serienummer1101202
Kleurzwart
Effectiviteit6.000 prints
EAN-nummer5031713015949

Goedkoopste OKI 01101202 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 1101202 toner is 6.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Bol.com en Printabout.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal beschikken ze over een prima huismerk.

  • Inkt deals is te koop bij leveranciers als coolblue.nl & Inktbaas.nl.
  • Originele 1101202 inkt toners koop je vanaf €62,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. printen in concept) of kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco & Baskerville Old Face.
  • Via onze website vind je de directe links naar de beste shops waar je probleemloos en snel 1101202 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 01101202 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €68,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €62,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €31,25. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 01101202 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€62,50
OKI 01101202 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€125,00
OKI 01101202 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €31,25
OKI 01101202 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €62,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 1101202 tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Meteen OKI 01101202 inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Onze tip: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en leveren bovendien een uitstekend huismerk.

  • Regionale winkels: Handyman, Bruna, Action, Hema, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
  • Bekende webshops als Ebay, Amazon, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • De bekende inktaanbieders als Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
oki-01101202-zwart-black-toner

Originele zwarte 1101202 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 01101202 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners worden gefabriceerd door OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van frustrerende foutcodes. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele toners van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen vervelende errors of foutcodes. Ze werken altijd.
  • Het nadeel van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld €62,50).

OKI 01101202 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde partijen. Het 1101202 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

  • OKI 01101202 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt dan merk-inkt.
  • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van OKI vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder bieden we een overzicht met de meest gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt soms voor bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het stukje tape los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check of je toners goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de toner uit de gleuven en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende problemen in relatie tot OKI 01101202 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de OKI 01101202 toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een OKI 01101202 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €51,65 excl. btw (dat betekent €62,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €125,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 1101202 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €31,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon weigert. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop.

Is het OKI 01101202 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 1101202 alternatief nemen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan merkinkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans eenvoudig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 01101202 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later mag je het product opnieuw assembleren. Ter controle test je of de budget OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie