bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46507506 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste OKI 46507506 inkt toner? Op deze webpagina bieden wij de populairste verkooppunten voor verrassend goedkope toners. Het artikel OKI 46507506 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van OKI. Meer en meer verkooppunten zoals Mediamarkt.nl of 123inkt verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€164,50
Huismerk prijzen€82,25
FabrikantOKI
TypeOKI 46507506 toner magenta
Artikelnummer46507506
Officiële kleurmagenta
Effectiviteit6.000 prints
EAN5031713068389

Goedkoopste OKI 46507506 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46507506 toner is 6.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub en inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele OKI toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal hebben zij ook een prima huismerk.

  • De voordeligste inkt is te koop bij verkooppunten als Inkclub & Vikingdirect.nl.
  • Originele 46507506 inkt toners haal je in huis vanaf €164,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan printen in concept) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Baskerville Old Face.
  • Via onze website klik je eenvoudig door naar de meest populaire webwinkels waar je snel en simpel 46507506 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 46507506 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort rode tonercartridge heeft een adviesprijs van €180,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €164,50. De beste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €82,25. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 46507506 toner magenta originele inkt€164,50
OKI 46507506 toner magenta multipack (merk toners)€329,00
OKI 46507506 toner magenta huismerk inkt * €82,25
OKI 46507506 toner magenta huismerk duopack * €164,50
Tabel met prijzen voor de 46507506 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Direkt OKI 46507506 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als bij computerwinkels. Kooptip: bezoek een een online inktshop. Zij bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden vaak een kwalitatief huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
  • Populaire internetwinkels als Amazon, Ebay, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
  • De grote inktwebwinkels als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
oki-46507506-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 46507506 inkt van OKI kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 46507506 toner magenta originele rode toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door OKI en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je krijgt geen irritante foutcodes. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

  • Originele tonercartridges van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Het nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €164,50).

OKI 46507506 toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 46507506 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 46507506 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele producten.
  • De kwaliteit van de afdrukken is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de magenta inkt van OKI vervangen maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder vind je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Check of je het stukje tape goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
De toners zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop met printen, verwijder de lekkende toner en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse issues met de OKI 46507506 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 46507506 toner magenta toner?
De prijs van een OKI 46507506 met kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €135,95 excl. de btw (dat is €164,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack bestelt kost het ongeveer €329,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer 46507506 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €82,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een OKI 46507506 toner magenta huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 46507506 alternatief kiezen is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Kan ik vanuit huis de OKI 46507506 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de rode inkt in het inktpatroon. Later mag je alles met elkaar verbinden. Als afronding probeer je of de gekloonde OKI inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie