bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45396302 magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 45396302 inkt toner? Op deze website tref je de populairste shops voor betaalbare toners. Artikel OKI 45396302 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. Populair zijn de merkproducten van OKI. Meer en meer aanbieders zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en Sneltoner.nl bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€130,50
Huismerk prijs€65,25
LeverancierOKI
TypeOKI 45396302 toner magenta
Seriecode45396302
Kleur omschrijvingmagenta
Capaciteit6.000 prints
EAN5031713057673

Goedkoopste OKI 45396302 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 45396302 toner is 6.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop & inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze faciliteren duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls voeren ze ook een interessant huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via leveranciers als Inkt.nl of Handyman.nl.
  • Originele 45396302 inkt toners kosten je ongeveer €130,50.
  • OKI imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel-modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Baskerville Old Face.
  • Via onze vergelijker vind je de betrouwbaarste winkels waar je zonder gedoe 45396302 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 45396302 toner magenta vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit model rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €143,55. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €130,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €65,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 45396302 toner magenta originele inkt€130,50
OKI 45396302 toner magenta multipack (merk toners)€261,00
OKI 45396302 toner magenta huismerk inkt * €65,25
OKI 45396302 toner magenta huismerk duopack * €130,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 45396302 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI kopen?

Gemakkelijk OKI 45396302 inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, een grote voorraad en hanteren tevens een uitstekend huismerk.

  • Winkels in de regio: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
  • Grote nationale winkels als Fonq, Ebay, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-45396302-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 45396302 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 45396302 toner magenta originele rode toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

  • Originele tonercartridges van OKI geven de mooiste prints.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
  • Het nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €130,50).

OKI 45396302 toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het 45396302 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 45396302 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
  • De kwaliteit is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Een minpunt van klooninkt is dat je te maken krijgt met errors of foutcodes.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze magenta inkt van OKI vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel zie je de meest bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende printproblemen bij de OKI 45396302 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat betaal ik voor de OKI 45396302 toner magenta toner?
De kostprijs van een OKI 45396302 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €107,85 excl. de btw (€130,50 inclusief btw). Als je een multipack of voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €261,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 45396302 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €65,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het plakkertje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het OKI 45396302 toner magenta huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 45396302 alternatief selecteren is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De winkelprijs is lager en deze patronen bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Deze kan je veelal zelfstandig herstellen.

Kan ik de OKI 45396302 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje gebruik je een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de rode inkt in het inktpatroon. Dan mag je het product in elkaar zetten. Ter controle check je of de nieuwe OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie