bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43865722 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 43865722 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij de beste aanbieders voor extra goedkope toners. Artikel OKI 43865722 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van OKI. Meerdere printwinkels als inktknaller.nl & 123inkt bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€202,50
Huismerk verkoopprijs€101,25
LeverancierOKI
ProductOKI 43865722 toner magenta
Artikelnummer43865722
Kleur beschrijvingmagenta
Printomvang6.000 prints
EANonbekend

Goedkoopste OKI 43865722 inkt kopen maart 2024

De capaciteit van de 43865722 toner is 6.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink & Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele OKI toners. Ze verkopen duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak voorzien ze ook in een prima huismerk.

  • De voordeligste inkt is te koop bij verkooppunten als Inkclub of Mediamarkt.nl.
  • Originele 43865722 inkt toners haal je in huis vanaf €202,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a lage kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Times New Roman.
  • Via dit portaal vind je de betrouwbaarste aanbieders waar je eenvoudig 43865722 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 43865722 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Dit type rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €222,75. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €202,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €101,25. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 43865722 toner magenta originele inkt€202,50
OKI 43865722 toner magenta multipack (merk toners)€405,00
OKI 43865722 toner magenta huismerk inkt * €101,25
OKI 43865722 toner magenta huismerk duopack * €202,50
Tabel met prijzen voor de 43865722 tonercartridge (roze / rood) in maart 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Gemakkelijk OKI 43865722 inkt kopen? Deze toner of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken vaak een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Handyman, Action, Bruna, Albert Heijn, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
  • Bekende webshops als Fonq, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • De grote inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-43865722-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 43865722 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 43865722 toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door OKI en leveren de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van lastige foutcodes. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

  • Originele tonercartridges van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €202,50).

OKI 43865722 toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 43865722 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 43865722 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
  • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van OKI geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met gangbare toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, klik de toner uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende inktproblemen met betrekking tot OKI 43865722 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 43865722 toner magenta toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 43865722 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is ongeveer €167,36 excl. de btw (€202,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €405,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer 43865722 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €101,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is een OKI 43865722 toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 43865722 alternatief kiezen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en de toners bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Een aandachtspunt is dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de OKI 43865722 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor gebruik je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend injecteer je de rode inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het patroon met elkaar verbinden. Tenslotte check je of de bijgevulde OKI inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie