bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45396301 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 45396301 inkt toner? Via onze vergelijker vergelijk je de beste inktshops voor goedkope toners. De OKI 45396301 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) is geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van OKI. Flink wat aanbieders als bijv. Handyman.nl of replacedirect bieden ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€130,50
Huismerk verkoopprijs€65,25
FabrikantOKI
ArtikelOKI 45396301 toner geel
Seriecode45396301
Kleurcodegeel
Effectiviteit6.000 prints
EAN5031713057659

Goedkoopste OKI 45396301 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 45396301 toner is 6.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. printershop & printerinktshop.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hebben over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans leveren zij ook een prima huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is te koop bij aanbieders als printershop en Inktdiscount.nl.
  • Originele 45396301 inkt toners haal je in huis vanaf €130,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (alssnel-modus) & test het gebruik van lettertypes als Courier & Baskerville Old Face.
  • Via deze site klik je eenvoudig door naar de meest bekende aanbieders waar je moeiteloos 45396301 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 45396301 toner geel vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Deze gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €143,55. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €130,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €65,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 45396301 toner geel originele inkt€130,50
OKI 45396301 toner geel multipack (merk toners)€261,00
OKI 45396301 toner geel huismerk inkt * €65,25
OKI 45396301 toner geel huismerk duopack * €130,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 45396301 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI inkopen?

Gemakkelijk OKI 45396301 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als bij winkeliers. Onze tip: ga naar een online inktshop. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren tevens een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de regio: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
  • Populaire internetwinkels als Fonq, Wehkamp, Blokker, Bol.com, Ebay, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • De bekende inktspecialisten als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
oki-45396301-geel-yellow-toner

Originele gele 45396301 inkt van OKI kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 45396301 toner geel originele gele toner voorziet hierin. Deze toners worden vervaardigd door OKI en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt lastige foutmeldingen of storingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

  • Originele inktpatronen van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
  • Het nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €130,50).

OKI 45396301 toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van een ander merk. Het 45396301 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 45396301 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inktpatronen.
  • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je de geel inkt van OKI verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel bieden we een overzicht met gangbare toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het plakkertje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle toners en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare toner-problemen met de OKI 45396301 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de OKI 45396301 toner geel toner?
De kostprijs van een OKI 45396301 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €107,85 excl. btw (€130,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €261,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 45396301 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €65,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en bekijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een OKI 45396301 toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 45396301 alternatief kiezen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is interessanter en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de OKI 45396301 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor werk je met een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun je alles weer met elkaar verbinden. Aansluitend check je of de bijgevulde OKI inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie