bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43487710 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste OKI 43487710 inkt toner? Op deze website bekijk je de beste verkooppunten voor verrassend goedkope toners. Het patroon OKI 43487710 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van OKI. Meerdere printwinkels zoals printerinktshop.nl & Go4inkt faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€189,50
Huismerk tarieven€94,75
MerkOKI
ProductOKI 43487710 toner magenta
Productcode43487710
Officiële kleurmagenta
Printomvang6.000 prints
EAN-code5031713037729

Goedkoopste OKI 43487710 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43487710 toner is 6.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub en Office Centre zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven advies / service. Dikwijls beschikken ze over een prima huismerk.

  • Inkt deals is te koop bij aanbieders zoals Inkclub en Office Centre.
  • Originele 43487710 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €189,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. lage kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ecofont en Calibri.
  • Via onze website check je toonaangevende webshops waar je zonder gedoe 43487710 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 43487710 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Deze specifieke rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €208,45. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €189,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €94,75. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 43487710 toner magenta originele inkt€189,50
OKI 43487710 toner magenta multipack (merk toners)€379,00
OKI 43487710 toner magenta huismerk inkt * €94,75
OKI 43487710 toner magenta huismerk duopack * €189,50
Geschatte prijzen van de 43487710 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Meteen OKI 43487710 inkt bestellen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als in de retail. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en leveren meestal een prima huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Hema, Handyman, Bruna, Action, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
  • Grote webwinkels als Ebay, Coolblue, Bol.com, Fonq, Amazon, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-43487710-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 43487710 inkt van OKI kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 43487710 toner magenta originele rode toner stelt jou niet teleur. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

  • Originele patronen van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen vervelende errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
  • Het nadeel van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €189,50).

OKI 43487710 toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het 43487710 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als je met name let op de prijs.

  • OKI 43487710 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met merk-inkt.
  • De kwaliteit is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
  • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de magenta inkt van OKI vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel vind je algemene afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder snel alle toners en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende issues bij de OKI 43487710 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 43487710 toner magenta toner?
De prijs van een OKI 43487710 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €156,61 excl. de btw (dat betekent €189,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €379,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 43487710 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €94,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en onderzoek of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en inspecteer de printkop goed.

Is het OKI 43487710 toner magenta huismerk alternatief slim?
Het huismerk 43487710 alternatief inkopen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter snel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de OKI 43487710 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel opnieuw assembleren. Nadien controleer je of de budget OKI inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie