bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46490606 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 46490606 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de beste leveranciers voor voordelige toners. Het artikel OKI 46490606 toner magenta hoge capaciteit met kleuromschrijving magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Populair zijn de verschillende merkartikelen van OKI. Heel wat inktaanbieders zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl en 112supplies faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€182,50
Huismerk prijs€91,25
LeverancierOKI
ArtikelOKI 46490606 toner magenta hoge capaciteit
Serienummer46490606
Kleur omschrijvingmagenta
Printvermogen6.000 prints
EAN5031713067740

Goedkoopste OKI 46490606 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 46490606 toner is 6.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl & Printabout.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze hebben duizenden producten en geven advies / service. Vaak beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

  • Inkt deals is aan te schaffen bij verkopers als 123inkt & Alleeninkt.nl.
  • Originele 46490606 inkt toners koop je vanaf €182,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan printen in concept) en selecteer een zuinig lettertype als Courier of Garamond.
  • Via dit portaal vergelijk je populaire leveranciers waar je eenvoudig 46490606 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 46490606 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke rode tonercartridge kent een vanafprijs van €200,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €182,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €91,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 46490606 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€182,50
OKI 46490606 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€365,00
OKI 46490606 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €91,25
OKI 46490606 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €182,50
Overzicht met prijzen van de 46490606 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Gemakkelijk OKI 46490606 inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een online inktshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren vaak een voortreffelijk huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Primera, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
  • Landelijke winkels als Coolblue, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Fonq, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Erkende inktaanbieders als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
oki-46490606-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 46490606 inkt van OKI bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 46490606 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt frustrerende foutcodes. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele toners van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €182,50).

OKI 46490606 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 46490606 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 46490606 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
  • De kwaliteit is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de magenta inkt van OKI verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht check je gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Loop de geplaatste toners even na en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende afdrukproblemen m.b.t. OKI 46490606 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de OKI 46490606 toner magenta hoge capaciteit toner?
De prijs van een OKI 46490606 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €150,83 excl. btw (dat is €182,50 inclusief btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €365,00. Met een huismerk toner met het nummer 46490606 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €91,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een OKI 46490606 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 46490606 alternatief selecteren is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De verkoopprijs is goedkoper en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet amper onder voor merkinkt. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal gemakkelijk verhelpen.

Hoe kan ik snel de OKI 46490606 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je thuis doen. Om dat te doen koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als check controleer je of de nagevulde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie