bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44059165 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 44059165 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vind je de populairste inktaanbieders voor betaalbare toners. De OKI 44059165 toner geel met de kleur geel (yellow) is relevant voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” toners van OKI. Heel wat verkooppunten zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of Inktweb.nl leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€134,50
Huismerk tarieven€67,25
FabrikantOKI
ModelOKI 44059165 toner geel
Artikelcode44059165
Kleur omschrijvinggeel
Effectiviteit7.300 prints
EAN5031713052623

Goedkoopste OKI 44059165 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44059165 toner is 7.300 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl of Inktdiscount.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze verkopen een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Dikwijls hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via verkooppunten zoals 112supplies en Vikingdirect.nl.
  • Originele 44059165 inkt toners haal je in huis vanaf €134,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals beperkte kwaliteit) of overweeg een lettertype als Century Gothic of Times New Roman.
  • Via inktaanbieding.nl vergelijk je goede inktaanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 44059165 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 44059165 toner geel vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €147,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €134,50. De beste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €67,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 44059165 toner geel originele inkt€134,50
OKI 44059165 toner geel multipack (merk toners)€269,00
OKI 44059165 toner geel huismerk inkt * €67,25
OKI 44059165 toner geel huismerk duopack * €134,50
Overzicht met prijzen van de 44059165 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI bestellen?

Meteen OKI 44059165 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerzaken. Belangrijk: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

  • Lokale winkels: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
  • Grote platformen als Amazon, Bol.com, Coolblue, Ebay, Blokker, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
  • De bekende inktshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
oki-44059165-geel-yellow-toner

Originele gele 44059165 inkt van OKI bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 44059165 toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen frustrerende foutcodes. Na plaatsing direct printen.
  • De schaduwkant van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €134,50).

OKI 44059165 toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan klooninkt van derden. Het 44059165 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 44059165 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit dan inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je deze geel inkt van OKI vervangen maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel vind je de meest voorkomende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Stop meteen met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende toner-problemen aangaande OKI 44059165 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de OKI 44059165 toner geel toner?
De huidige kostprijs van de OKI 44059165 met de kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €111,16 excl. de btw (dat is €134,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack selecteert kost het ongeveer €269,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 44059165 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €67,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en reinig de printkop met het programma.

Is het OKI 44059165 toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 44059165 alternatief inkopen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De kostprijs is lager en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Zulke storingen kan je vaak zelf herstellen.

Kan ik vanuit huis de OKI 44059165 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste bekijk je of de nagevulde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie