bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44844615 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 44844615 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de betrouwbaarste winkels voor betaalbare toners. Het patroon OKI 44844615 toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Populair zijn de originele patronen van OKI. Een groeiend aantal verkooppunten als Goedkoopprinten.nl en Inkclub verkopen ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€217,50
Huismerk tarief€108,75
LeverancierOKI
ProductOKI 44844615 toner cyaan
Productcode44844615
Kleur beschrijvingcyaan
Printcapaciteit7.300 prints
EANonbekend

Goedkoopste OKI 44844615 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44844615 toner is 7.300 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan in een lokale shop. Coolblue.nl en Printabout.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze hanteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans verkopen ze ook een voordelig huismerk.

  • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten zoals Inktshop.nl & Staples.
  • Originele 44844615 inkt toners koop je online vanaf €217,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Calibri.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je de beste inktwebshops waar je voordelig en snel 44844615 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 44844615 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Dit model blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €239,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €217,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €108,75. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 44844615 toner cyaan originele inkt€217,50
OKI 44844615 toner cyaan multipack (merk toners)€435,00
OKI 44844615 toner cyaan huismerk inkt * €108,75
OKI 44844615 toner cyaan huismerk duopack * €217,50
Prijstabel voor de 44844615 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Meteen OKI 44844615 inkt kopen? Deze toner of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Onze tip: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en voeren tevens een uitstekend huismerk.

  • Retailers: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Action, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
  • Grote webwinkels als Fonq, Wehkamp, Blokker, Amazon, Bol.com, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Erkende inktwebshops als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-44844615-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 44844615 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 44844615 toner cyaan originele blauwe toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

  • Originele toners van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
  • Een minpunt van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €217,50).

OKI 44844615 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 44844615 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 44844615 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele producten.
  • De printkwaliteit is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • De schaduwkant van budget inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van OKI vervangen maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bekijk je de meest bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Check of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Breek de printopdracht af, onttrek de toner en maak alles direct schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse problemen aangaande OKI 44844615 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 44844615 toner cyaan toner?
De adviesprijs van de OKI 44844615 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €179,75 excl. de btw (dus €217,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €435,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 44844615 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €108,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het kapje los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het OKI 44844615 toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 44844615 alternatief gebruiken is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De aanschafprijs is voordeliger en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Op welke manier kan ik de OKI 44844615 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kan je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend test je of de nieuwe OKI inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie