bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46471104 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 46471104 inkt toner? Op deze pagina bieden wij de populairste inktaanbieders voor verrassend goedkope toners. Het artikel OKI 46471104 toner zwart met de kleur zwart (black) is ideaal voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van OKI. Heel wat winkels zoals Vikingdirect.nl of bol.com faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€92,50
Huismerk prijzen€46,25
FabrikantOKI
SoortOKI 46471104 toner zwart
Artikelcode46471104
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit7.000 prints
EAN-code5031713067085

Goedkoopste OKI 46471104 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46471104 toner is 7.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers & Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Dikwijls bieden ze ook een voordelig huismerk.

  • De beste inkt is aan te schaffen bij winkels als Inktwereld.nl of Goedkoopprinten.nl.
  • Originele 46471104 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €92,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals eco-stand) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Calibri.
  • Via ons platform klik je eenvoudig door naar toonaangevende inktwebshops waar je snel en simpel 46471104 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 46471104 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €101,75. Via internet is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €92,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €46,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 46471104 toner zwart originele inkt€92,50
OKI 46471104 toner zwart multipack (merk toners)€185,00
OKI 46471104 toner zwart huismerk inkt * €46,25
OKI 46471104 toner zwart huismerk duopack * €92,50
Prijslijst van de 46471104 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI verkrijgen?

Meteen OKI 46471104 inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Kooptip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren meestal een uitstekend huismerk.

  • Regionale winkels: Albert Heijn, Hema, Handyman, Action, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
  • Grote webwinkels als Wehkamp, Ebay, Blokker, Fonq, Coolblue, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • De grote inktwinkels als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
oki-46471104-zwart-black-toner

Originele zwarte 46471104 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 46471104 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt vervelende storing en meldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele toners van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen frustrerende printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Het nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €92,50).

OKI 46471104 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van een ander merk. Het 46471104 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 46471104 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
  • De kwaliteit is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder vind je de meest bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het lipje verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest voorkomende problemen in relatie tot OKI 46471104 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de OKI 46471104 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de OKI 46471104 met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €76,45 excl. de btw (dat betekent €92,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack koopt moet je denken aan €185,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 46471104 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €46,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start het reinigingsprogramma.

Is het OKI 46471104 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 46471104 alternatief selecteren is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan originele inkt. Het tarief is gunstiger en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken eenvoudig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de OKI 46471104 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval gebruik je een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je alles opnieuw assembleren. Tenslotte achterhaal je of de nagevulde OKI inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie