bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44844616 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 44844616 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je de meest bekende printwinkels voor goedkope toners. De OKI 44844616 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zakelijke documenten. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van OKI. Veel winkels zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl of replacedirect verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€92,50
Huismerk prijzen€46,25
LeverancierOKI
ProductOKI 44844616 toner zwart
Serienummer44844616
Kleur omschrijvingzwart
Printcapaciteit7.000 prints
EAN-nummer5031713056188

Goedkoopste OKI 44844616 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44844616 toner is 7.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl en Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze beschikken over een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis hanteren zij ook een prima huismerk.

  • De beste inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals bol.com en Staples.
  • Originele 44844616 inkt toners zijn te bestellen v.a. €92,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. minimale kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Garamond.
  • Via onze vergelijker check je geschikte leveranciers waar je zonder gedoe 44844616 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 44844616 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €101,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €92,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €46,25. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 44844616 toner zwart originele inkt€92,50
OKI 44844616 toner zwart multipack (merk toners)€185,00
OKI 44844616 toner zwart huismerk inkt * €46,25
OKI 44844616 toner zwart huismerk duopack * €92,50
Geschatte prijzen van de 44844616 tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Gemakkelijk OKI 44844616 inkt bestellen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren tevens een goed huismerk.

  • Regionale winkels: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Hema, Expert, Primera, Jumbo, Kruidvat.
  • Landelijke winkels als Amazon, Blokker, Fonq, Bol.com, Coolblue, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Toonaangevende inktwebshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
oki-44844616-zwart-black-toner

Originele zwarte 44844616 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 44844616 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met hinderlijke storing en meldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele tonercartridges van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • Het nadeel van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €92,50).

OKI 44844616 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van derde leveranciers. Het 44844616 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 44844616 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit in vergelijking met inkt van het merk zelf.
  • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het ongunstige van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van OKI geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel vind je gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je het beschermkapje weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Stop het printen meteen, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende problemen in relatie tot OKI 44844616 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat zijn de kosten van de OKI 44844616 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 44844616 met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €76,45 excl. de btw (€92,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking koopt betaal je ongeveer €185,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 44844616 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €46,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en start het interne reinigingsprogramma.

Is het OKI 44844616 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 44844616 alternatief selecteren is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper dan originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak gemakkelijk herstellen.

Voor een voordelige prijs de OKI 44844616 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna mag je het product in elkaar klikken. Als afronding test je uit of de budget OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie