bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44574802 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 44574802 inkt toner? Op deze website vind je geschikte inktwebshops voor verrassend goedkope toners. Artikel OKI 44574802 toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. Populair zijn de merkproducten van OKI. Diverse printshops als Mediamarkt.nl en bol.com faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€117,50
Huismerk tarieven€58,75
FabrikantOKI
ModelOKI 44574802 toner zwart hoge capaciteit
Artikelcode44574802
Kleurzwart
Capaciteit7.000 prints
EAN5031713048701

Goedkoopste OKI 44574802 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44574802 toner is 7.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl en Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. In de regel verkopen ze ook een interessant huismerk.

  • Inkt deals bestel je online bij verkooppunten zoals bol.com & printerinktshop.nl.
  • Originele 44574802 inkt toners zijn te bestellen v.a. €117,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Garamond.
  • Via onze website klik je eenvoudig door naar geschikte webwinkels waar je goedkope 44574802 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 44574802 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Deze zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €129,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €117,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €58,75. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 44574802 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€117,50
OKI 44574802 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€235,00
OKI 44574802 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €58,75
OKI 44574802 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €117,50
Prijsoverzicht van de 44574802 tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Direkt OKI 44574802 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekhandels. Kooptip: bezoek een een internet printshop. Deze shops bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren doorgaans een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de regio: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Primera, Media Markt, Jumbo, Expert.
  • Grote nationale winkels als Coolblue, Wehkamp, Amazon, Fonq, Ebay, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De bekende inktwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-44574802-zwart-black-toner

Originele zwarte 44574802 inkt van OKI bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 44574802 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door OKI en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met lastige foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

  • Originele patronen van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • De schaduwkant van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €117,50).

OKI 44574802 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde partijen. Het 44574802 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 44574802 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van OKI verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel bieden we een overzicht met algemene toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Voer een toners check uit en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, verwijder de lekkende toner en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende issues aangaande OKI 44574802 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een OKI 44574802 toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een OKI 44574802 met kleuromschrijving zwart (black) toner is om en nabij de €97,11 excl. btw (dus €117,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €235,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 44574802 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €58,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en inspecteer de printkop goed.

Is het OKI 44574802 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 44574802 alternatief inkopen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. Het tarief is voordeliger en de toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Voor een voordelige prijs de OKI 44574802 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor kies je voor een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Nu spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als laatste achterhaal je of de gekloonde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie