bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44643004 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 44643004 inkt toner? Op deze webpagina vergelijk je erkende printshops voor extra voordelige toners. Het artikel OKI 44643004 toner zwart met kleur zwart (black) kun je gebruiken voor jouw zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van OKI. Diverse printwinkels als bijv. Inkt-bestellen.nl en coolblue.nl verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€85,50
Huismerk prijzen€42,75
LeverancierOKI
ModelOKI 44643004 toner zwart
Artikelcode44643004
Kleurzwart
Capaciteit7.000 prints
EAN5031713049623

Goedkoopste OKI 44643004 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44643004 toner is 7.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink of Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. In de regel beschikken ze over een prima huismerk.

  • Inkt deals is verkrijgbaar via bedrijven zoals coolblue.nl & Goedkoopprinten.nl.
  • Originele 44643004 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €85,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan draft mode) en test het gebruik van lettertypes als Courier en Brush Script.
  • Via inktaanbieding.nl vergelijk je goede winkels waar je eenvoudig 44643004 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 44643004 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €94,05. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €85,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €42,75. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 44643004 toner zwart originele inkt€85,50
OKI 44643004 toner zwart multipack (merk toners)€171,00
OKI 44643004 toner zwart huismerk inkt * €42,75
OKI 44643004 toner zwart huismerk duopack * €85,50
Geschatte prijzen van de 44643004 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI verkrijgen?

Direkt OKI 44643004 inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Kooptip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en hebben tevens een goed huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Hema, Bruna, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
  • Bekende webshops als Wehkamp, Coolblue, Amazon, Blokker, Ebay, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Toonaangevende inktspecialisten als Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-44643004-zwart-black-toner

Originele zwarte 44643004 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 44643004 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door OKI en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met vervelende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
  • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €85,50).

OKI 44643004 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het 44643004 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 44643004 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
  • De kwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de zwart inkt van OKI geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bekijk je algemene problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Bekijk of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste toners even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest voorkomende toner-problemen m.b.t. OKI 44643004 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de OKI 44643004 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de OKI 44643004 met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €70,66 excl. de btw (dat maakt €85,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je zo’n €171,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 44643004 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €42,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon weigert. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het plakkertje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het OKI 44643004 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 44643004 alternatief aanschaffen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De prijs is goedkoper en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 44643004 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Verder mag je alles met elkaar verbinden. Aansluitend bekijk je of de gekloonde OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie