bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45862840 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste OKI 45862840 inkt toner? Op deze pagina bieden wij goede aanbieders voor spotgoedkope toners. Deze OKI 45862840 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is geschikt voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van OKI. Veel inktaanbieders als Office Centre of Inktwereld.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€52,50
Huismerk tarieven€26,25
LeverancierOKI
ProductOKI 45862840 toner zwart
Productnummer45862840
Kleur beschrijvingzwart
Intensiteit7.000 prints
EAN-nummer5031713064206

Goedkoopste OKI 45862840 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 45862840 toner is 7.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. 123inkt of Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele OKI toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls bieden ze ook een interessant huismerk.

  • Inkt deals is aan te schaffen bij aanbieders zoals 112supplies of Inkt-bestellen.nl.
  • Originele 45862840 inkt toners haal je in huis vanaf €52,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic & Times New Roman.
  • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar goede inktwebshops waar je goedkoop en eenvoudig 45862840 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 45862840 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €57,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €52,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €26,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 45862840 toner zwart originele inkt€52,50
OKI 45862840 toner zwart multipack (merk toners)€105,00
OKI 45862840 toner zwart huismerk inkt * €26,25
OKI 45862840 toner zwart huismerk duopack * €52,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 45862840 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Vandaag nog OKI 45862840 inkt kopen? Deze toner of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Onze tip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en voeren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

  • Retailers: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Kruidvat, Expert, Jumbo, Media Markt.
  • Landelijke winkels als Bol.com, Fonq, Ebay, Coolblue, Blokker, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Erkende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
oki-45862840-zwart-black-toner

Originele zwarte 45862840 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 45862840 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van OKI en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele patronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Het grootste nadeel van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €52,50).

OKI 45862840 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 45862840 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 45862840 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de printjes is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Een minpunt van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van OKI vervangen maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met de meest gangbare toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een toners check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende tonercartridge.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Bekende issues m.b.t. OKI 45862840 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de OKI 45862840 toner zwart toner?
De kostprijs van een OKI 45862840 met kleurcode zwart (black) toner is doorgaans +/- €43,39 excl. de btw (€52,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack koopt betaal je ongeveer €105,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 45862840 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €26,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je het plakkertje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en bekijk de status van de printkop.

Is een OKI 45862840 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 45862840 alternatief proberen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De prijs is voordeliger en de toners worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit kan je gewoonlijk gemakkelijk oplossen.

Kan ik de OKI 45862840 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Nadien controleer je of de nieuwe OKI inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie