bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45807106 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 45807106 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte webshops voor verrassend voordelige toners. Deze OKI 45807106 toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) is ideaal voor documenten met heldere zwarte tekst. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van OKI. Een groeiend aantal printshops als Inktdiscount.nl en replacedirect verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€109,50
Huismerk verkoopprijs€54,75
LeverancierOKI
SoortOKI 45807106 toner zwart hoge capaciteit
Serienummer45807106
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang7.000 prints
EAN-nummer5031713063407

Goedkoopste OKI 45807106 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 45807106 toner is 7.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect & Alleeninkt.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en geven advies / service. In de regel bieden ze ook een prima huismerk.

  • De beste inkt is verkrijgbaar via winkels zoals Easy-ink en Inkt-bestellen.nl.
  • Originele 45807106 inkt toners haal je in huis vanaf €109,50.
  • OKI imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. minimale kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Garamond.
  • Via ons platform vergelijk je goede webwinkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 45807106 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 45807106 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Deze zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €120,45. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €109,50. De beste optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €54,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 45807106 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€109,50
OKI 45807106 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€219,00
OKI 45807106 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €54,75
OKI 45807106 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €109,50
Prijsoverzicht van de 45807106 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Gelijk OKI 45807106 inkt kopen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren normaal gesproken een prima huismerk.

  • Lokale winkels: Action, Albert Heijn, Bruna, Hema, Jumbo, Expert, Media Markt, Primera.
  • Bekende webshops als Bol.com, Wehkamp, Ebay, Blokker, Coolblue, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • De grote inktwebshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
oki-45807106-zwart-black-toner

Originele zwarte 45807106 inkt van OKI kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 45807106 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door OKI en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met irritante foutcodes. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele inktpatronen van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen lastige storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
  • De schaduwkant van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €109,50).

OKI 45807106 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde partijen. Het 45807106 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 45807106 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele inktpatronen.
  • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van OKI verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder bekijk je bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Achterhaal of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een toners check uit en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, onttrek de toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Meest gezochte toner-problemen met de OKI 45807106 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 45807106 toner zwart hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de OKI 45807106 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €90,50 excl. btw (dat betekent €109,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €219,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 45807106 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €54,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en open het reinigingsprogramma.

Is het OKI 45807106 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 45807106 alternatief bestellen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De kostprijs is gunstiger en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans simpel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 45807106 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste test je of de gekloonde OKI inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie