bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44973508 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 44973508 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de populairste inktwebshops voor goedkope toners. Artikel OKI 44973508 toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) is uitermate geschikt voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van OKI. Meer en meer verkooppunten als bijv. Inktdiscount.nl of Inktwereld.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€97,50
Huismerk vanafprijs€48,75
FabrikantOKI
ProductOKI 44973508 toner zwart hoge capaciteit
Productcode44973508
Kleur omschrijvingzwart
Capaciteit7.000 prints
EAN-nummer5031713054825

Goedkoopste OKI 44973508 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 44973508 toner is 7.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktweb.nl & Paradigit zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele OKI toners. Ze faciliteren duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls voorzien ze ook in een prima huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via webshops als Inktshop.nl & printerinktshop.nl.
  • Originele 44973508 inkt toners koop je online vanaf €97,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan eco-stand) of probeer lettertypes zoals Century Gothic en Times New Roman.
  • Via onze vergelijker vind je goede shops waar je de beste 44973508 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 44973508 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €107,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €97,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €48,75. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 44973508 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€97,50
OKI 44973508 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€195,00
OKI 44973508 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €48,75
OKI 44973508 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €97,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 44973508 tonercartridge (black) in maart 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI bestellen?

Meteen OKI 44973508 inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Ons advies: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren doorgaans een uitstekend huismerk.

  • Winkels in de buurt: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
  • Grote webwinkels als Blokker, Wehkamp, Fonq, Ebay, Bol.com, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Toonaangevende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
oki-44973508-zwart-black-toner

Originele zwarte 44973508 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 44973508 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met irritante storing en meldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

  • Originele patronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €97,50).

OKI 44973508 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 44973508 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 44973508 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
  • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Een minpunt van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht zie je gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het dopje / plastic hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare inktproblemen met betrekking tot OKI 44973508 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een OKI 44973508 toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een OKI 44973508 met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €80,58 excl. de btw (dat maakt €97,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt kost het ongeveer €195,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 44973508 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €48,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het OKI 44973508 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 44973508 alternatief proberen is vaak lucratief. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper vergeleken met originele inkt. De verkoopprijs is lager en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je doorgaans zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de OKI 44973508 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden bestel je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Als laatste kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Aansluitend controleer je of de budget OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie