bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46490608 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 46490608 inkt toner? Via onze vergelijker vergelijk je toonaangevende inktshops voor verrassend voordelige toners. Het patroon OKI 46490608 toner zwart hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Je kunt kiezen uit originele patronen van OKI. Velerlei printshops als o.a. Vikingdirect.nl en Inktshop.nl bieden ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€95,50
Huismerk tarieven€47,75
LeverancierOKI
ArtikelOKI 46490608 toner zwart hoge capaciteit
Serienummer46490608
Kleurcodezwart
Intensiteit7.000 prints
EAN-nummer5031713067764

Goedkoopste OKI 46490608 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46490608 toner is 7.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub en Inktbaas.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans voorzien ze ook in een prima huismerk.

  • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals Officesavers of Inktdiscount.nl.
  • Originele 46490608 inkt toners koop je vanaf €95,50.
  • OKI imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. snelle modus) of overweeg een lettertype als Century Gothic en Garamond.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de populairste winkels waar je moeiteloos 46490608 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 46490608 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €105,05. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €95,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €47,75. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 46490608 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€95,50
OKI 46490608 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€191,00
OKI 46490608 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €47,75
OKI 46490608 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €95,50
Prijsoverzicht van de 46490608 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Meteen OKI 46490608 inkt bestellen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en leveren vaak een prima huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
  • Bekende webshops als Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Wehkamp, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De bekende inktshops als Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
oki-46490608-zwart-black-toner

Originele zwarte 46490608 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 46490608 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele toners van OKI leveren de mooiste printjes.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €95,50).

OKI 46490608 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van derden. Het 46490608 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 46490608 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele inktpatronen.
  • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van OKI vervangen maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel vind je algemene printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Loop nog eens na of je het beschermkapje hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De toners zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest gangbare problemen met betrekking tot OKI 46490608 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de OKI 46490608 toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een OKI 46490608 met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €78,93 excl. de btw (dat is €95,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je ongeveer €191,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 46490608 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €47,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het kapje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het OKI 46490608 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 46490608 alternatief inkopen is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Dit kan je normaliter simpel oplossen.

Tegen lage kosten de OKI 46490608 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als laatste controleer je of de nieuwe OKI inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie