bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic UG 3221 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Panasonic UG-3221 inkt toner? Op deze webpagina vind je de meest populaire aanbieders voor voordelige toners. Het artikel Panasonic UG-3221 toner zwart met kleurcode zwart (black) is te gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Panasonic. Meer en meer inktshops als Inktbaas.nl en bol.com bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€52,50
Huismerk prijzen€26,25
FabrikantPanasonic
ModelPanasonic UG-3221 toner zwart
ArtikelnummerUG 3221
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang6.000 prints
EAN-nummer5025232253708

Goedkoopste Panasonic UG-3221 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de UG 3221 toner is 6.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl & inktknaller.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Panasonic toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen bieden ze ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij webwinkels zoals 112supplies of printerinktshop.nl.
 • Originele UG 3221 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €52,50.
 • Panasonic imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Courier & Calibri.
 • Via onze vergelijker check je de meest populaire verkooppunten waar je goedkope UG 3221 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Panasonic UG-3221 toner zwart vergelijken
Panasonic toners zijn niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €57,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €52,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €26,25. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Panasonic UG-3221 toner zwart originele inkt€52,50
Panasonic UG-3221 toner zwart multipack (merk toners)€105,00
Panasonic UG-3221 toner zwart huismerk inkt * €26,25
Panasonic UG-3221 toner zwart huismerk duopack * €52,50
Geschatte prijzen van de UG 3221 tonercartridge (black) in mei 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Panasonic inkopen?

Snel Panasonic UG-3221 inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Onze tip: bestel bij een online inktshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Bruna, Hema, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Ebay, Amazon, Coolblue, Blokker, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebshops als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
panasonic-ug-3221-zwart-black-toner

Originele zwarte UG 3221 inkt van Panasonic bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Panasonic UG-3221 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Panasonic en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Panasonic zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €52,50).

Panasonic UG-3221 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het UG 3221 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Panasonic UG 3221 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Panasonic geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel vind je gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je het dopje / plastic verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante printproblemen m.b.t. Panasonic UG-3221 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Panasonic UG-3221 toner zwart toner?
De kostprijs van een Panasonic UG-3221 met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €43,39 excl. de btw (€52,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of duoverpakking bestelt kost het ongeveer €105,00. Dankzij een huismerk toner met de code UG 3221 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €26,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het beschermkapje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Panasonic UG-3221 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk UG 3221 alternatief aanschaffen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De aanschafprijs is voordeliger en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Dit kan je normaliter eenvoudig oplossen.

Kan ik de Panasonic UG-3221 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Panasonic inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als laatste kun je alles weer terugzetten in originele staat. Nadien achterhaal je of de vernieuwde Panasonic inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie