bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic UG 5545 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Panasonic UG-5545 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire webshops voor extra goedkope toners. Het patroon Panasonic UG-5545 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van Panasonic. Veel verkooppunten als bijvoorbeeld Paradigit of replacedirect leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€114,00
Huismerk prijzen€57,00
LeverancierPanasonic
ProductPanasonic UG-5545 toner zwart
ArtikelcodeUG5545
Kleur omschrijvingzwart
Capaciteit5.000 prints
EAN4010869082129

Goedkoopste Panasonic UG-5545 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de UG5545 toner is 5.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & Mediamarkt.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Panasonic toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Doorgaans leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij verkopers zoals Inktwereld.nl of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele UG5545 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €114,00.
 • Panasonic imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Garamond.
 • Via dit portaal check je de meest bekende aanbieders waar je goedkope UG5545 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Panasonic UG-5545 toner zwart vergelijken
Panasonic toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €125,40. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €114,00. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €57,00. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Panasonic UG-5545 toner zwart originele inkt€114,00
Panasonic UG-5545 toner zwart multipack (merk toners)€228,00
Panasonic UG-5545 toner zwart huismerk inkt * €57,00
Panasonic UG-5545 toner zwart huismerk duopack * €114,00
Overzicht met prijzen van de UG5545 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Panasonic kopen?

Gemakkelijk Panasonic UG-5545 inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Onze tip: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en leveren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Fonq, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
panasonic-ug-5545-zwart-black-toner

Originele zwarte UG5545 inkt van Panasonic bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Panasonic UG-5545 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door Panasonic en leveren de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Panasonic leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €114,00).

Panasonic UG-5545 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van derden. Het UG5545 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Panasonic UG 5545 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van Panasonic geplaatst maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder check je gangbare toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het beschermkapje weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, haal alle toner uit de printer en reinig de printer grondig. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest gangbare toner-problemen met betrekking tot Panasonic UG-5545 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een Panasonic UG-5545 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Panasonic UG-5545 met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €94,21 excl. btw (dat betekent €114,00 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €228,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer UG5545 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €57,00) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Panasonic UG-5545 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk UG5545 alternatief nemen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal snel oplossen.

Op welke manier kan ik de Panasonic UG-5545 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor neem je een unieke navul inkt set die past bij het Panasonic inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Voorts spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend mag je alles met elkaar verbinden. Als laatste probeer je of de nieuwe Panasonic inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie