bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 220 400943 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Ricoh 220 inkt toner? Via onze vergelijker kan je aan de slag met toonaangevende webshops voor goedkope toners. Artikel Ricoh 220 toner zwart met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor eenvoudige tekstdocumenten. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Ricoh. Flink wat verkopers als bijvoorbeeld Office Centre en 112supplies verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€199,50
Huismerk verkoopprijs€99,75
LeverancierRicoh
SoortRicoh 220 toner zwart
Serienummer400943
Kleurenzwart
Effectiviteit15.000 prints
EAN-code4961311007392

Goedkoopste Ricoh 220 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 400943 toner is 15.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies & Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Ricoh toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via bedrijven zoals Sneltoner.nl & Printabout.nl.
 • Originele 400943 inkt toners koop je online vanaf €199,50.
 • Ricoh imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander beperkte kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via deze site klik je direct door naar gespecialiseerde verkooppunten waar je eenvoudig 400943 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh 220 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €219,45. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €199,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €99,75. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Ricoh 220 toner zwart originele inkt€199,50
Ricoh 220 toner zwart multipack (merk toners)€399,00
Ricoh 220 toner zwart huismerk inkt * €99,75
Ricoh 220 toner zwart huismerk duopack * €199,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 400943 tonercartridge (black) in mei 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Meteen Ricoh 220 inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerzaken. Belangrijk: bestel bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verkopen doorgaans een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Action, Hema, Bruna, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Grote webwinkels als Ebay, Coolblue, Fonq, Wehkamp, Blokker, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
ricoh-220-400943-zwart-black-toner

Originele zwarte 400943 inkt van Ricoh bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Ricoh 220 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door Ricoh en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €199,50).

Ricoh 220 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het 400943 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh 220 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Ricoh geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel zie je bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer uit, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene afdrukproblemen in relatie tot Ricoh 220 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de Ricoh 220 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Ricoh 220 met kleurcode zwart (black) toner is doorgaans +/- €164,88 excl. de btw (dat betekent €199,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack koopt liggen de kosten op zo’n €399,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 400943 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €99,75) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe toner weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het Ricoh 220 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 400943 alternatief nemen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De kostprijs is gunstiger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelfstandig herstellen.

Hoe kan ik snel de Ricoh 220 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Ricoh inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Nu kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Achteraf probeer je of de gekloonde Ricoh inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie