bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh T2 888484 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Ricoh T2 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vind je de betrouwbaarste verkopers voor voordelige toners. Deze Ricoh T2 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) komt van pas bij scherpe kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Ricoh. Flink wat inktwebshops zoals Inktdiscount.nl en coolblue.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€95,50
Huismerk prijzen€47,75
LeverancierRicoh
ArtikelRicoh T2 toner geel
Serienummer888484
Kleur omschrijvinggeel
Printvermogen17.000 prints
EAN4961311017612

Goedkoopste Ricoh T2 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 888484 toner is 17.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je krijgt het dan stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop of Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via aanbieders zoals Inktshop.nl & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 888484 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €95,50.
 • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a conceptmodus) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl check je gespecialiseerde verkooppunten waar je de beste 888484 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh T2 toner geel vergelijken
Ricoh toners kunnen best duur zijn. Dit soort gele tonercartridge kost in de winkel al snel €105,05. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €95,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €47,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Ricoh T2 toner geel originele inkt€95,50
Ricoh T2 toner geel multipack (merk toners)€191,00
Ricoh T2 toner geel huismerk inkt * €47,75
Ricoh T2 toner geel huismerk duopack * €95,50
Geschatte prijzen van de 888484 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh kopen?

Gelijk Ricoh T2 inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij winkeliers. Belangrijk: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Primera, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Bol.com, Coolblue, Blokker, Ebay, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktaanbieders als Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
ricoh-t2-888484-geel-yellow-toner

Originele gele 888484 inkt van Ricoh kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Ricoh T2 toner geel originele gele toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van Ricoh en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je krijgt geen storende storing en meldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €95,50).

Ricoh T2 toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 888484 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Ricoh T2 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de geel inkt van Ricoh geplaatst maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel zie je bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het stukje tape los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Loop de geplaatste toners even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende toners en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare toner-problemen met betrekking tot Ricoh T2 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Ricoh T2 toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh T2 met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €78,93 excl. btw (wat neerkomt op €95,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt kost het ongeveer €191,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 888484 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €47,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het plakkertje hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het Ricoh T2 toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 888484 alternatief kopen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De verkoopprijs is lager en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Hoe kan ik snel de Ricoh T2 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei werk je met een set navulinkt die geschikt is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in het reservoir. Later mag je alles in elkaar zetten. Nadien controleer je of de gekloonde Ricoh inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie