bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sharp SF 226T1 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Sharp SF-226T1 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende webshops voor voordelige toners. De Sharp SF-226T1 toner zwart met kleur zwart (black) is te gebruiken voor jouw zakelijke documenten. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van Sharp. Flink wat verkopers zoals Inktdiscount.nl & Sneltoner.nl faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€20,50
Huismerk prijs€10,25
MerkSharp
SoortSharp SF-226T1 toner zwart
SeriecodeSF226T
Kleurenzwart
Intensiteit6.000 prints
EAN-code4974019055527

Goedkoopste Sharp SF-226T1 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de SF226T toner is 6.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar stukken voordeliger dan in een lokale shop. 112supplies en Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Sharp toners. Ze faciliteren duizenden producten en geven advies / service. Over het algemeen beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij bedrijven als 123inkt & Inktdiscount.nl.
 • Originele SF226T inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €20,50.
 • Sharp imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan milieuvriendelijk) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Brush Script.
 • Via ons platform vergelijk je de betrouwbaarste verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier SF226T toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Sharp SF-226T1 toner zwart vergelijken
Sharp toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €22,55. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €20,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €10,25. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Sharp SF-226T1 toner zwart originele inkt€20,50
Sharp SF-226T1 toner zwart multipack (merk toners)€41,00
Sharp SF-226T1 toner zwart huismerk inkt * €10,25
Sharp SF-226T1 toner zwart huismerk duopack * €20,50
Tabel met de geschatte prijzen van de SF226T tonercartridge (black) in mei 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Sharp bestellen?

Direkt Sharp SF-226T1 inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en verstrekken tevens een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Fonq, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktaanbieders als Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
sharp-sf-226t1-zwart-black-toner

Originele zwarte SF226T inkt van Sharp kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Sharp SF-226T1 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Sharp en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Sharp leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €20,50).

Sharp SF-226T1 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van goedkope merken. Het SF226T huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Sharp SF 226T1 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Sharp vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel zie je bekende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een toners check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle toners en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest bekende issues aangaande Sharp SF-226T1 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de Sharp SF-226T1 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Sharp SF-226T1 met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €16,94 excl. de btw (wat neerkomt op €20,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €41,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer SF226T kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €10,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Sharp SF-226T1 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk SF226T alternatief selecteren is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De prijs is voordeliger en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de Sharp SF-226T1 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Sharp inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kan je het patroon met elkaar verbinden. Als afronding probeer je of de vernieuwde Sharp inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie