bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax PK 5015C 1T02R7CUT0 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je de meest bekende printwinkels voor extra voordelige toners. Deze Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) kan jij toepassen voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van Utax. Heel wat printshops als Inkt-bestellen.nl of Easy-ink hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€87,50
Huismerk tarief€43,75
MerkUtax
ModelUtax PK-5015C (1T02R7CUT0) toner cyaan
Artikelcode1T02R7CUT0
Kleurcodecyaan
Printomvangonbekend
EAN-code5474260799908

Goedkoopste Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 1T02R7CUT0 toner is onbekend. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl & inktknaller.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Utax toners. Ze beschikken over duizenden producten en geven advies / service. In de regel voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij leveranciers zoals bol.com & Handyman.nl.
 • Originele 1T02R7CUT0 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €87,50.
 • Utax imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan beperkte kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl check je gespecialiseerde inktshops waar je snel en simpel 1T02R7CUT0 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) toner cyaan vergelijken
Utax toners kunnen best duur zijn. Deze blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €96,25. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €87,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €43,75. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) toner cyaan originele inkt€87,50
Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) toner cyaan multipack (merk toners)€175,00
Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) toner cyaan huismerk inkt * €43,75
Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) toner cyaan huismerk duopack * €87,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 1T02R7CUT0 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Utax aanschaffen?

Meteen Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online aanbieders als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en bieden bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Bruna, Hema, Expert, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Bekende webshops als Fonq, Coolblue, Ebay, Wehkamp, Amazon, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
utax-pk-5015c-1t02r7cut0-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 1T02R7CUT0 inkt van Utax kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van Utax en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt geen last van storende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Utax voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende errors of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €87,50).

Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het 1T02R7CUT0 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Utax PK 5015C 1T02R7CUT0 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze cyaan inkt van Utax verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht tref je veel voorkomende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Check of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Loop de geplaatste toners even na en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende printproblemen met de Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) toner cyaan toner?
De kostprijs van een Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €72,31 excl. de btw (wat neerkomt op €87,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €175,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 1T02R7CUT0 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €43,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het plakkertje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) toner cyaan huismerk alternatief slim?
Een huismerk 1T02R7CUT0 alternatief inkopen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De kostprijs is voordeliger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de Utax PK-5015C (1T02R7CUT0) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Hiervoor werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Utax inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je het product opnieuw vastklikken. Achteraf test je of de bijgevulde Utax inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie