bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R90182 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 006R90182 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij geschikte printwinkels voor betaalbare toners. Het product Xerox 006R90182 toner zwart met de kleur zwart (black) is ideaal voor al jouw basic zwart-wit printjes. Je kunt kiezen uit merkproducten van Xerox. Steeds meer inktshops als Handyman.nl & bol.com bieden ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€30,50
Huismerk vanafprijs€15,25
LeverancierXerox
SoortXerox 006R90182 toner zwart
Serienummer006R90182
Kleur omschrijvingzwart
Capaciteitonbekend
EAN4003630091208

Goedkoopste Xerox 006R90182 inkt bestellen december 2023

De capaciteit van de 006R90182 toner is onbekend. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. Go4inkt & Printabout.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Vaak verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij bedrijven als 123inkt & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 006R90182 inkt toners koop je vanaf €30,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) & overweeg een lettertype als Century Gothic of Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl check je de beste shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 006R90182 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 006R90182 toner zwart vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €33,55. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €30,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €15,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 006R90182 toner zwart originele inkt€30,50
Xerox 006R90182 toner zwart multipack (merk toners)€61,00
Xerox 006R90182 toner zwart huismerk inkt * €15,25
Xerox 006R90182 toner zwart huismerk duopack * €30,50
Prijslijst van de 006R90182 tonercartridge (black) in december 2023. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Vandaag nog Xerox 006R90182 inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en voeren tevens een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Handyman, Action, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-006r90182-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R90182 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 006R90182 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van storende foutmeldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €30,50).

Xerox 006R90182 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het 006R90182 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 006R90182 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Xerox verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder staan bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt soms voor bij huismerk-toners. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het kapje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop meteen met printen, verwijder snel alle toners en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante toner-problemen met de Xerox 006R90182 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de Xerox 006R90182 toner zwart toner?
De kostprijs van een Xerox 006R90182 met kleuromschrijving zwart (black) toner is om en nabij de €25,21 excl. de btw (dat is €30,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €61,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 006R90182 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €15,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is het Xerox 006R90182 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 006R90182 alternatief selecteren is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De verkoopprijs is goedkoper en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Het belangrijkste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dit kan je doorgaans snel oplossen.

Kan ik ook zelf de Xerox 006R90182 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Daarvoor gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer met elkaar verbinden. Achteraf test je uit of de nieuwe Xerox inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie