bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R02307 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R02307 inkt toner? Via onze vergelijker vergelijk je toonaangevende inktshops voor betaalbare toners. Het artikel Xerox 106R02307 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) komt van pas bij al jouw basic zwart-wit printjes. Denk dan aan merkproducten van Xerox. Een groeiend aantal inktshops als bijv. Alleeninkt.nl & Inkclub faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€237,50
Huismerk verkoopprijs€118,75
LeverancierXerox
ProductXerox 106R02307 toner zwart hoge capaciteit
Artikelcode106R02307
Kleurcodezwart
Intensiteit11.000 prints
EAN0095205623079

Goedkoopste Xerox 106R02307 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R02307 toner is 11.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies of Inktbaas.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze hanteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Vaak hebben zij ook een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via aanbieders als bol.com of Mediamarkt.nl.
 • Originele 106R02307 inkt toners koop je online vanaf €237,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (o.a snel printen) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via dit portaal klik je direct door naar erkende inktshops waar je probleemloos en snel 106R02307 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R02307 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €261,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €237,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €118,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R02307 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€237,50
Xerox 106R02307 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€475,00
Xerox 106R02307 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €118,75
Xerox 106R02307 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €237,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R02307 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Gemakkelijk Xerox 106R02307 inkt kopen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via webshops als bij boekenwinkels. Belangrijk: kies voor een internet printshop. Deze shops hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en voeren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Hema, Albert Heijn, Handyman, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Amazon, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktwebshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-106r02307-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R02307 inkt van Xerox kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R02307 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je voorkomt vervelende foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €237,50).

Xerox 106R02307 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het 106R02307 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat deze toners volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R02307 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van errors of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van Xerox geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel check je de meest bekende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het kapje hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een toners check uit en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse problemen aangaande Xerox 106R02307 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Xerox 106R02307 toner zwart hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Xerox 106R02307 met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €196,28 excl. btw (wat neerkomt op €237,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack koopt moet je denken aan €475,00. Dankzij een huismerk toner met de code 106R02307 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €118,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is een Xerox 106R02307 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 106R02307 alternatief proberen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is gunstiger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk verhelpen.

Kan ik de Xerox 106R02307 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje koop je een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als laatste mag je alles in elkaar zetten. Achteraf bekijk je of de gekloonde Xerox inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie