bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03757 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R03757 inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij de beste verkopers voor betaalbare toners. Artikel Xerox 106R03757 toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) is geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Denk dan aan merkproducten van Xerox. Velerlei winkels als o.a. Goedkoopprinten.nl en inktcartridge store verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€187,50
Huismerk verkoopprijs€93,75
LeverancierXerox
SoortXerox 106R03757 toner zwart hoge capaciteit
Seriecode106R03757
Kleurcodezwart
Capaciteit10.700 prints
EAN0095205846218

Goedkoopste Xerox 106R03757 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03757 toner is 10.700 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inktcartridge store en Goedkoopprinten.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze beschikken over duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij shops zoals Easy-ink en Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R03757 inkt toners haal je in huis vanaf €187,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar geschikte inktwebshops waar je zonder gedoe 106R03757 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R03757 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €206,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €187,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €93,75. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R03757 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€187,50
Xerox 106R03757 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€375,00
Xerox 106R03757 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €93,75
Xerox 106R03757 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €187,50
Geschatte prijzen van de 106R03757 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Vandaag nog Xerox 106R03757 inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Blokker, Amazon, Coolblue, Fonq, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktspecialisten als Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-106r03757-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R03757 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Xerox 106R03757 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €187,50).

Xerox 106R03757 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van een ander merk. Het 106R03757 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R03757 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Xerox geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel tref je algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het kapje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Loop de geplaatste toners even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende inktproblemen met betrekking tot Xerox 106R03757 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Xerox 106R03757 toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een Xerox 106R03757 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €154,96 excl. btw (dus €187,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking kiest moet je denken aan €375,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 106R03757 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €93,75) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is het Xerox 106R03757 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Een huismerk 106R03757 alternatief inkopen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je vaak eenvoudig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 106R03757 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Hierna injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend mag je het product terugzetten in originele staat. Als check test je uit of de nieuwe Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie