bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03921 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R03921 inkt toner? Via onze vergelijker kan je aan de slag met erkende verkooppunten voor voordelige toners. Artikel Xerox 106R03921 toner magenta extra hoge capaciteit met kleur magenta (roze / rood) is relevant voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Xerox. Heel wat inktwebshops als o.a. Staples en Inktwereld.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€303,50
Huismerk verkoopprijs€151,75
FabrikantXerox
SoortXerox 106R03921 toner magenta extra hoge capaciteit
Serienummer106R03921
Kleur beschrijvingmagenta
Printvermogen16.800 prints
EAN0095205866162

Goedkoopste Xerox 106R03921 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03921 toner is 16.800 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt & Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Doorgaans hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via verkopers zoals inktcartridge store en Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R03921 inkt toners haal je in huis vanaf €303,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. eco-modus) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar de meest bekende inktshops waar je goedkoop en eenvoudig 106R03921 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R03921 toner magenta extra hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort rode tonercartridge kent een vanafprijs van €333,85. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €303,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €151,75. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 106R03921 toner magenta extra hoge capaciteit originele inkt€303,50
Xerox 106R03921 toner magenta extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€607,00
Xerox 106R03921 toner magenta extra hoge capaciteit huismerk inkt * €151,75
Xerox 106R03921 toner magenta extra hoge capaciteit huismerk duopack * €303,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 106R03921 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Vandaag nog Xerox 106R03921 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Kooptip: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Fonq, Bol.com, Blokker, Coolblue, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktaanbieders als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r03921-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R03921 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R03921 toner magenta extra hoge capaciteit originele rode toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Xerox en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van vervelende storing en meldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Xerox geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €303,50).

Xerox 106R03921 toner magenta extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het 106R03921 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R03921 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit ten opzichte van originele producten.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze magenta inkt van Xerox verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht zie je de meest gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Controleer of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse issues m.b.t. Xerox 106R03921 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R03921 toner magenta extra hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R03921 met kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €250,83 excl. de btw (dat is €303,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking bestelt moet je denken aan €607,00. Dankzij een huismerk toner met de code 106R03921 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €151,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R03921 toner magenta extra hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 106R03921 alternatief gebruiken is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De kostprijs is gunstiger en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je veelal simpel oplossen.

Hoe werkt de Xerox 106R03921 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling neem je een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kan je het patroon opnieuw assembleren. Tenslotte controleer je of de nagevulde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie