bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44318607 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 44318607 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de populairste winkels voor betaalbare toners. Het patroon OKI 44318607 toner cyaan met kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. Populair zijn de merkproducten van OKI. Steeds meer printshops als Inkt-bestellen.nl & Inkclub verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€184,50
Huismerk vanafprijs€92,25
MerkOKI
TypeOKI 44318607 toner cyaan
Artikelcode44318607
Kleurcyaan
Printomvang11.500 prints
EAN-code5031713045977

Goedkoopste OKI 44318607 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 44318607 toner is 11.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl & Inktbaas.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze hebben duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • De voordeligste inkt is te bestellen via webwinkels als Inkt.nl en Alleeninkt.nl.
  • Originele 44318607 inkt toners koop je vanaf €184,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
  • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a beperkte kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Garamond.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de meest bekende leveranciers waar je goedkope 44318607 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 44318607 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €202,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €184,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €92,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 44318607 toner cyaan originele inkt€184,50
OKI 44318607 toner cyaan multipack (merk toners)€369,00
OKI 44318607 toner cyaan huismerk inkt * €92,25
OKI 44318607 toner cyaan huismerk duopack * €184,50
Prijstabel voor de 44318607 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI inkopen?

Direkt OKI 44318607 inkt kopen? Deze toner of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen normaal gesproken een prima huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Expert.
  • Bekende webshops als Fonq, Wehkamp, Blokker, Amazon, Ebay, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • De grote inktshops als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-44318607-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 44318607 inkt van OKI kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 44318607 toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door OKI en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je voorkomt vervelende foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

  • Originele inktpatronen van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €184,50).

OKI 44318607 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van goedkope merken. Het 44318607 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 44318607 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
  • De printkwaliteit is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Het nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de cyaan inkt van OKI geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder check je de meest bekende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder snel alle toners en maak alles direct goed schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse issues met betrekking tot OKI 44318607 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de OKI 44318607 toner cyaan toner?
De adviesprijs van de OKI 44318607 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is ongeveer €152,48 excl. btw (€184,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack kiest liggen de kosten op zo’n €369,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 44318607 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €92,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een OKI 44318607 toner cyaan huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 44318607 alternatief kopen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dergelijke problemen kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Kan ik de OKI 44318607 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Nadien bekijk je of de nagevulde OKI inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie