bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 206B 5311B001 blauw / cyaan cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 206B 5311B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je de populairste inktshops voor extra voordelige cartridges. Deze Canon PFI 206B met de kleur blauw (cyaan) kun je gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Velerlei leveranciers zoals Mediamarkt.nl of Officesavers bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€123,50
Huismerk tarief€61,75
MerkCanon
ProductCanon PFI 206B
Seriecode5311B001
Officiële kleurblauw
Inhoud (ml)300 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN4960999787626

Goedkoopste Canon PFI 206B 5311B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 5311B001 cartridge is 300 milliliter. De capaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect en Staples zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze hebben een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via bedrijven als Inktwereld.nl of Inktdiscount.nl.
 • Originele 5311B001 inktcartridges kosten je ongeveer €123,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan eco-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Courier en Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de betrouwbaarste aanbieders waar je zonder gedoe 5311B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 206B 5311B001 blauw / cyaan vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €135,85. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €123,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €61,75. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 206B originele inkt€123,50
Canon PFI 206B multipack (merkcartridge)€247,00
Canon PFI 206B huismerk inkt * €61,75
Canon PFI 206B huismerk duopack * €123,50
Prijstabel voor de 5311B001 cartridge (cyaan) in juni 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Vandaag nog Canon PFI 206B 5311B001 inkt bestellen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Ons advies: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Wehkamp, Coolblue, Amazon, Ebay, Blokker, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pfi-206b-5311b001-blauw-cyaan-inktcartridge

Originele blauwe 5311B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PFI 206B originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen hinderlijke storing en meldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €123,50).

Canon PFI 206B huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van derde leveranciers. Het 5311B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 206B 5311B001 blauw / cyaan huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de blauw inkt van Canon geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bekijk je gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het kapje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende cartridge en maak alles grondig schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Meest gezochte issues bij de Canon PFI 206B 5311B001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 206B inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 206B 5311B001 bedoeld voor de kleur blauw (cyaan) cartridge is standaard zo’n €102,07 excl. btw (€123,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack selecteert liggen de kosten op zo’n €247,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer 5311B001 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €61,75) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het stukje tape los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Canon PFI 206B huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 5311B001 alternatief aanschaffen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De winkelprijs is lager en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je meestal snel herstellen.

Kan ik ook zelf de Canon PFI 206B 5311B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Later mag je alles terugzetten in originele staat. Als check controleer je of de vernieuwde Canon inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie