bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T46S5 C13T46S500 licht cyaan / licht blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Epson T46S5 C13T46S500 inktcartridge? Op deze webpagina vind je goede shops voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Epson T46S5 met kleuromschrijving licht cyaan (licht blauw) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Epson. Velerlei inktshops als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl & Inktshop.nl verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€26,50
Huismerk vanafprijs€13,25
FabrikantEpson
ModelEpson T46S5
SerienummerC13T46S500
Kleur beschrijvinglicht cyaan
Inhoud (ml)25 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer8715946680866

Goedkoopste Epson T46S5 C13T46S500 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de C13T46S500 cartridge is 25 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com en Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk beschikken ze over een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij verkooppunten als printershop of Office Centre.
 • Originele C13T46S500 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €26,50.
 • Epson imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (zoals conceptmodus) en overweeg een lettertype als Courier & Times New Roman.
 • Via deze site vind je erkende shops waar je moeiteloos C13T46S500 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T46S5 C13T46S500 licht cyaan / licht blauw vergelijken
Epson inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €29,15. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €26,50. De beste optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €13,25. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Epson T46S5 originele inkt€26,50
Epson T46S5 multipack (merkcartridge)€53,00
Epson T46S5 huismerk inkt * €13,25
Epson T46S5 huismerk duopack * €26,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C13T46S500 cartridge (licht blauw) in juni 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Epson verkrijgen?

Gelijk Epson T46S5 C13T46S500 inkt bestellen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel op internetplatformen als bij kantoorwinkels. Kooptip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers helpen bij problemen, de meeste voorraad en hebben doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Expert, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Ebay, Coolblue, Fonq, Blokker, Amazon, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
epson-t46s5-c13t46s500-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T46S500 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T46S5 originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €26,50).

Epson T46S5 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het C13T46S500 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Epson T46S5 C13T46S500 licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen en foutcodes.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de licht cyaan inkt van Epson verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht check je gangbare inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest gangbare afdrukproblemen met betrekking tot Epson T46S5 C13T46S500 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Epson T46S5 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Epson T46S5 C13T46S500 met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is doorgaans +/- €21,90 excl. de btw (dus €26,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking bestelt moet je denken aan €53,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer C13T46S500 kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €13,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je de beschermingstape hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Epson T46S5 huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C13T46S500 alternatief inkopen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de Epson T46S5 C13T46S500 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Hiervoor kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Verder kun je alles weer in elkaar klikken. Aansluitend test je uit of de nagevulde Epson inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie