bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 53A Q7553A zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste HP 53A (Q7553A) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vind je de populairste verkooppunten voor voordelige toners. Deze HP 53A (Q7553A) toner zwart met kleur zwart (black) komt van pas bij het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Denk dan aan echte merkartikelen van HP. Steeds meer aanbieders als bijv. printerinktshop.nl en Inkclub bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€67,50
Huismerk verkoopprijs€33,75
MerkHP
ModelHP 53A (Q7553A) toner zwart
SeriecodeQ7553A
Kleurcodezwart
Printcapaciteit3.000 prints
EAN-code0882780389267

Goedkoopste HP 53A (Q7553A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de Q7553A toner is 3.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect & Printabout.nl zijn suggesties voor het kopen van originele HP toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls beschikken ze over een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij verkopers zoals Inkclub & Inktbaas.nl.
 • Originele Q7553A inkt toners kosten je ongeveer €67,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Brush Script.
 • Via onze website vind je betrouwbare aanbieders waar je probleemloos en snel Q7553A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 53A (Q7553A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €74,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €67,50. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €33,75. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 53A (Q7553A) toner zwart originele inkt€67,50
HP 53A (Q7553A) toner zwart multipack (merk toners)€135,00
HP 53A (Q7553A) toner zwart huismerk inkt * €33,75
HP 53A (Q7553A) toner zwart huismerk duopack * €67,50
Prijslijst van de Q7553A tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Snel HP 53A (Q7553A) inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als in de retail. Ons advies: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden de beste service, de meeste voorraad en bieden meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Fonq, Coolblue, Ebay, Wehkamp, Amazon, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktaanbieders als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
hp-53a-q7553a-zwart-black-toner

Originele zwarte Q7553A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 53A (Q7553A) toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €67,50).

HP 53A (Q7553A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het Q7553A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 53A Q7553A huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel check je algemene toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De toners zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Breek de printopdracht af, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Gangbare toner-problemen met de HP 53A (Q7553A) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de HP 53A (Q7553A) toner zwart toner?
De adviesprijs van de HP 53A (Q7553A) met kleur zwart (black) toner is om en nabij de €55,79 excl. de btw (dat is €67,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €135,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode Q7553A dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €33,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en kijk of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een HP 53A (Q7553A) toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk Q7553A alternatief nemen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De kostprijs is gunstiger en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 53A (Q7553A) toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu mag je het product in elkaar zetten. Ter controle bekijk je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie