bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 81A CF281A zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 81A (CF281A) inkt toner? Op deze website vind je geschikte shops voor verrassend voordelige toners. Deze HP 81A (CF281A) toner zwart met de kleur zwart (black) is ideaal voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Velerlei inktshops als bijv. Inktbaas.nl en 112supplies leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€162,50
Huismerk tarief€81,25
LeverancierHP
ProductHP 81A (CF281A) toner zwart
ArtikelcodeCF281A
Kleurenzwart
Intensiteit10.500 prints
EAN-nummer0887758147894

Goedkoopste HP 81A (CF281A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CF281A toner is 10.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt en Inktdiscount.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze bieden over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Doorgaans hanteren zij ook een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij shops zoals Sneltoner.nl & Office Centre.
 • Originele CF281A inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €162,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a snel-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Courier & Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je direct door naar betrouwbare winkels waar je eenvoudig CF281A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 81A (CF281A) toner zwart vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit type zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €178,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €162,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €81,25. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 81A (CF281A) toner zwart originele inkt€162,50
HP 81A (CF281A) toner zwart multipack (merk toners)€325,00
HP 81A (CF281A) toner zwart huismerk inkt * €81,25
HP 81A (CF281A) toner zwart huismerk duopack * €162,50
Geschatte prijzen van de CF281A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Snel HP 81A (CF281A) inkt kopen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij computerzaken. Ons advies: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en bieden tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Handyman, Albert Heijn, Hema, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Ebay, Amazon, Fonq, Wehkamp, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwebwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-81a-cf281a-zwart-black-toner

Originele zwarte CF281A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 81A (CF281A) toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. De toners worden gefabriceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met storende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld €162,50).

HP 81A (CF281A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het CF281A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • HP 81A CF281A huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht vind je veel voorkomende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De toners zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop direct met printen, verwijder snel alle toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare printproblemen in relatie tot HP 81A (CF281A) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welk tarief heeft de HP 81A (CF281A) toner zwart toner?
De prijs van een HP 81A (CF281A) met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €134,30 excl. btw (€162,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest liggen de kosten op zo’n €325,00. Met een huismerk toner met de code CF281A betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €81,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en check of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 81A (CF281A) toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk CF281A alternatief nemen is meestal lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De kostprijs is lager en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je normaliter snel oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 81A (CF281A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is mag je alles opnieuw assembleren. Achteraf probeer je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie