bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU047A CLT C506S cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP SU047A (CLT-C506S) inkt toner? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met de populairste leveranciers voor extra voordelige toners. Deze HP SU047A (CLT-C506S) toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij al jouw kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van HP. Heel wat inktaanbieders zoals Goedkoopprinten.nl of 123inkt verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€78,50
Huismerk vanafprijs€39,25
FabrikantHP
ModelHP SU047A (CLT-C506S) toner cyaan
ArtikelnummerSU047A
Kleur beschrijvingcyaan
Printvermogen1.500 prints
EAN0191628428939

Goedkoopste HP SU047A (CLT-C506S) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de SU047A toner is 1.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl of inktknaller.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. In de basis beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij leveranciers als Officesavers & Handyman.nl.
 • Originele SU047A inkt toners koop je vanaf €78,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a snel printen) en overweeg een lettertype als Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je direct door naar de betrouwbaarste printshops waar je snel en simpel SU047A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP SU047A (CLT-C506S) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €86,35. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €78,50. De beste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €39,25. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP SU047A (CLT-C506S) toner cyaan originele inkt€78,50
HP SU047A (CLT-C506S) toner cyaan multipack (merk toners)€157,00
HP SU047A (CLT-C506S) toner cyaan huismerk inkt * €39,25
HP SU047A (CLT-C506S) toner cyaan huismerk duopack * €78,50
Prijsindicatie van de prijs voor een SU047A tonercartridge (blauw) in april 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Gemakkelijk HP SU047A (CLT-C506S) inkt kopen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Advies van de specialist: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Zij hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en voeren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Grote platformen als Wehkamp, Bol.com, Blokker, Amazon, Fonq, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktspecialisten als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-su047a-clt-c506s-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe SU047A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP SU047A (CLT-C506S) toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met lastige foutmeldingen of storingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €78,50).

HP SU047A (CLT-C506S) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het SU047A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP SU047A CLT C506S huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze cyaan inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder tref je de meest voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt vaak voor bij huismerken. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende printproblemen met betrekking tot HP SU047A (CLT-C506S) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de HP SU047A (CLT-C506S) toner cyaan toner?
De kostprijs van een HP SU047A (CLT-C506S) met kleur cyaan (blauw) toner is standaard zo’n €64,88 excl. de btw (dat maakt €78,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je zo’n €157,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer SU047A betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €39,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het plakkertje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP SU047A (CLT-C506S) toner cyaan huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk SU047A alternatief selecteren is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De aanbiedingsprijs is lager en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Vervelend is wel dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Deze kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Kan ik vanuit huis de HP SU047A (CLT-C506S) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval werk je met een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kun je alles weer opnieuw vastklikken. Nadien bekijk je of de nieuwe HP inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie