bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU828A MLT D116L zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP SU828A (MLT-D116L) inkt toner? Op deze website bekijk je de populairste leveranciers voor goedkope toners. De HP SU828A (MLT-D116L) toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) is uitermate geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van HP. Diverse verkopers als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl of Inktwereld.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€52,50
Huismerk tarief€26,25
LeverancierHP
ArtikelHP SU828A (MLT-D116L) toner zwart hoge capaciteit
SeriecodeSU828A
Officiële kleurzwart
Printomvang3.000 prints
EAN0191628481989

Goedkoopste HP SU828A (MLT-D116L) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de SU828A toner is 3.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inkt.nl of printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via shops als inktcartridge store of Handyman.nl.
 • Originele SU828A inkt toners kosten je ongeveer €52,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan minimale kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ryman Eco of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar betrouwbare aanbieders waar je zonder gedoe SU828A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP SU828A (MLT-D116L) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €57,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €52,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €26,25. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP SU828A (MLT-D116L) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€52,50
HP SU828A (MLT-D116L) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€105,00
HP SU828A (MLT-D116L) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €26,25
HP SU828A (MLT-D116L) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €52,50
Tabel met de geschatte prijzen van de SU828A tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Snel HP SU828A (MLT-D116L) inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Onze tip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en hanteren vaak een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Fonq, Coolblue, Bol.com, Blokker, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwebwinkels als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
hp-su828a-mlt-d116l-zwart-black-toner

Originele zwarte SU828A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP SU828A (MLT-D116L) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met storende foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €52,50).

HP SU828A (MLT-D116L) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het SU828A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP SU828A MLT D116L huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest bekende toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je de beschermingstape los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop direct met printen, haal alle toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Veel voorkomende problemen in relatie tot HP SU828A (MLT-D116L) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP SU828A (MLT-D116L) toner zwart hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de HP SU828A (MLT-D116L) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €43,39 excl. de btw (dat is €52,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack wenst liggen de kosten op zo’n €105,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer SU828A betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €26,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en inspecteer de printkop goed.

Is het HP SU828A (MLT-D116L) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk SU828A alternatief kiezen is vaak lucratief. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je veelal zelf herstellen.

Hoe kan ik snel de HP SU828A (MLT-D116L) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei bestel je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als afronding test je uit of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie