bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark C540A1KG zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Lexmark C540A1KG inkt toner? Op deze pagina kan je aan de slag met goede inktwebshops voor spotgoedkope toners. Het product Lexmark C540A1KG toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Lexmark. Velerlei printwinkels als o.a. Inktbaas.nl of coolblue.nl bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€43,50
Huismerk vanafprijs€21,75
LeverancierLexmark
ArtikelLexmark C540A1KG toner zwart
ArtikelnummerC540A1KG
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit1.000 prints
EAN-nummer0734646083416

Goedkoopste Lexmark C540A1KG inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de C540A1KG toner is 1.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies of inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Lexmark toners. Ze verkopen duizenden producten en geven extra ondersteuning. In de regel verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via webwinkels als Inktweb.nl & inktknaller.nl.
 • Originele C540A1KG inkt toners kosten je ongeveer €43,50.
 • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (zoals eco-stand) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je goede inktwebshops waar je snel en simpel C540A1KG toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Lexmark C540A1KG toner zwart vergelijken
Lexmark toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €47,85. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €43,50. De beste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €21,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark C540A1KG toner zwart originele inkt€43,50
Lexmark C540A1KG toner zwart multipack (merk toners)€87,00
Lexmark C540A1KG toner zwart huismerk inkt * €21,75
Lexmark C540A1KG toner zwart huismerk duopack * €43,50
Prijstabel voor de C540A1KG tonercartridge (black) in oktober 2022. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark aanvragen?

Vandaag nog Lexmark C540A1KG inkt bestellen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Ons advies: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en leveren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Action, Hema, Handyman, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Bol.com, Fonq, Ebay, Wehkamp, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
lexmark-c540a1kg-zwart-black-toner

Originele zwarte C540A1KG inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Lexmark C540A1KG toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door Lexmark en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Lexmark bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €43,50).

Lexmark C540A1KG toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C540A1KG huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark C540A1KG huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van Lexmark vervangen maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht tref je de meest bekende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het plakkertje hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende toners en reinig de complete printer. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende issues m.b.t. Lexmark C540A1KG inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Lexmark C540A1KG toner zwart toner?
De kostprijs van een Lexmark C540A1KG met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €35,95 excl. de btw (€43,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack kiest kost het ongeveer €87,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode C540A1KG betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €21,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Lexmark C540A1KG toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C540A1KG alternatief gebruiken is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De prijs is interessanter en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Dit kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Kan ik ook zelf de Lexmark C540A1KG toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor kies je voor een complete navulset met inkt voor het Lexmark inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daarna mag je het product opnieuw vastklikken. Nadien test je uit of de nieuwe Lexmark inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie