bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark C746H1KG zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Lexmark C746H1KG inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de meest populaire winkels voor verrassend voordelige toners. Het artikel Lexmark C746H1KG toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is ideaal voor jouw zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) toners van Lexmark. Heel wat inktaanbieders als o.a. inktknaller.nl & Inktwereld.nl leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€159,50
Huismerk prijs€79,75
LeverancierLexmark
ModelLexmark C746H1KG toner zwart
SeriecodeC746H1KG
Kleur omschrijvingzwart
Capaciteit12.000 prints
EAN-nummer0734646319744

Goedkoopste Lexmark C746H1KG inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de C746H1KG toner is 12.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. replacedirect & Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Lexmark toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij shops als Sneltoner.nl en inktknaller.nl.
 • Originele C746H1KG inkt toners koop je vanaf €159,50.
 • Lexmark imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander draft mode) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Garamond.
 • Via onze website vind je de populairste aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier C746H1KG toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark C746H1KG toner zwart vergelijken
Lexmark toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €175,45. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €159,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €79,75. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark C746H1KG toner zwart originele inkt€159,50
Lexmark C746H1KG toner zwart multipack (merk toners)€319,00
Lexmark C746H1KG toner zwart huismerk inkt * €79,75
Lexmark C746H1KG toner zwart huismerk duopack * €159,50
Geschatte prijzen van de C746H1KG tonercartridge (black) in oktober 2022. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Direkt Lexmark C746H1KG inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij boekhandels. Onze tip: bezoek een een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en hanteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Amazon, Bol.com, Coolblue, Fonq, Ebay, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktaanbieders als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-c746h1kg-zwart-black-toner

Originele zwarte C746H1KG inkt van Lexmark kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Lexmark C746H1KG toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Lexmark en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige foutcodes. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Lexmark hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €159,50).

Lexmark C746H1KG toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C746H1KG huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark C746H1KG huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel vind je algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Loop nog eens na of je het lipje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Beëindig de huidige afdruktaken, klik de toner uit de gleuven en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse printproblemen aangaande Lexmark C746H1KG inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Lexmark C746H1KG toner zwart toner?
De prijs van een Lexmark C746H1KG met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €131,82 excl. de btw (€159,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €319,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode C746H1KG ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €79,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en inspecteer de printkop goed.

Is het Lexmark C746H1KG toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk C746H1KG alternatief nemen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met originele inkt. De verkoopprijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaliter snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de Lexmark C746H1KG toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend kan je het product met elkaar verbinden. Tenslotte check je of de gekloonde Lexmark inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie