bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark X746H1KG zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Lexmark X746H1KG inkt toner? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire inktaanbieders voor spotgoedkope toners. Deze Lexmark X746H1KG toner zwart met kleurcode zwart (black) komt van pas bij jouw zakelijke documenten. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) toners van Lexmark. Heel wat leveranciers zoals Paradigit en 123inkt hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€187,50
Huismerk prijzen€93,75
FabrikantLexmark
SoortLexmark X746H1KG toner zwart
ProductnummerX746H1KG
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit12.000 prints
EAN-nummer0734646346252

Goedkoopste Lexmark X746H1KG inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de X746H1KG toner is 12.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je koopt het veel voordelige dan in de winkel. replacedirect en Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Lexmark toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij verkopers zoals 123inkt of Inktdiscount.nl.
 • Originele X746H1KG inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €187,50.
 • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, test de diverse eco-printinstellingen (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Ecofont & Brush Script.
 • Via deze site vind je de betrouwbaarste verkooppunten waar je voordelig en snel X746H1KG toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Lexmark X746H1KG toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €206,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €187,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €93,75. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark X746H1KG toner zwart originele inkt€187,50
Lexmark X746H1KG toner zwart multipack (merk toners)€375,00
Lexmark X746H1KG toner zwart huismerk inkt * €93,75
Lexmark X746H1KG toner zwart huismerk duopack * €187,50
Overzicht met prijzen van de X746H1KG tonercartridge (black) in oktober 2022. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Lexmark bestellen?

Gelijk Lexmark X746H1KG inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als in de retail. Onze tip: ga naar een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en bieden tevens een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktaanbieders als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-x746h1kg-zwart-black-toner

Originele zwarte X746H1KG inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Lexmark X746H1KG toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door Lexmark en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €187,50).

Lexmark X746H1KG toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het X746H1KG huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark X746H1KG huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van Lexmark geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel zie je de meest bekende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het plakkertje verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest voorkomende inktproblemen bij de Lexmark X746H1KG inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Lexmark X746H1KG toner zwart toner?
De kostprijs van een Lexmark X746H1KG met kleuromschrijving zwart (black) toner is gewoonlijk €154,96 excl. btw (dat is €187,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €375,00. Met een huismerk toner met de code X746H1KG dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €93,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Lexmark X746H1KG toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk X746H1KG alternatief kiezen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De winkelprijs is lager en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Kan ik de Lexmark X746H1KG toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor koop je een complete navulset met inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is mag je alles in elkaar zetten. Nadien test je of de budget Lexmark inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie