bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax CK 8512C 1T02RLCUT0 cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire inktaanbieders voor spotgoedkope toners. Het artikel Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Utax. Diverse shops zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & Sneltoner.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€120,50
Huismerk tarief€60,25
FabrikantUtax
TypeUtax CK-8512C (1T02RLCUT0) toner cyaan
Serienummer1T02RLCUT0
Kleur omschrijvingcyaan
Capaciteitonbekend
EAN-nummer4250911711595

Goedkoopste Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 1T02RLCUT0 toner is onbekend. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers & Alleeninkt.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Utax toners. Ze beschikken over een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij winkels als replacedirect of Handyman.nl.
 • Originele 1T02RLCUT0 inkt toners zijn te bestellen v.a. €120,50.
 • Utax imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Brush Script.
 • Via onze vergelijker check je geschikte winkels waar je goedkope 1T02RLCUT0 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) toner cyaan vergelijken
Utax toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €132,55. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €120,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €60,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) toner cyaan originele inkt€120,50
Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) toner cyaan multipack (merk toners)€241,00
Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) toner cyaan huismerk inkt * €60,25
Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) toner cyaan huismerk duopack * €120,50
Geschatte prijzen van de 1T02RLCUT0 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Utax verkrijgen?

Snel Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij winkeliers. Ons advies: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Hema, Action, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Amazon, Wehkamp, Fonq, Coolblue, Blokker, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
utax-ck-8512c-1t02rlcut0-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 1T02RLCUT0 inkt van Utax bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Utax en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Utax leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €120,50).

Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van goedkope merken. Het 1T02RLCUT0 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Utax CK 8512C 1T02RLCUT0 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Utax vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel zie je gangbare printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Alledaagse inktproblemen aangaande Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) toner cyaan toner?
De adviesprijs van de Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) met kleurcode cyaan (blauw) toner is ongeveer €99,59 excl. de btw (wat neerkomt op €120,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack bestelt liggen de kosten op zo’n €241,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 1T02RLCUT0 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €60,25) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) toner cyaan huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 1T02RLCUT0 alternatief aanschaffen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is voordeliger en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Deze kan je normaliter snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de Utax CK-8512C (1T02RLCUT0) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Utax inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kun jij het artikel opnieuw assembleren. Ter controle controleer je of de bijgevulde Utax inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie