bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01386 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 006R01386 inkt toner? Op deze website vind je goede winkels voor extra goedkope toners. Het product Xerox 006R01386 toner geel met de kleur geel (yellow) komt van pas bij printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Xerox. Verschillende shops zoals Staples of coolblue.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€97,50
Huismerk prijs€48,75
MerkXerox
TypeXerox 006R01386 toner geel
Productcode006R01386
Officiële kleurgeel
Printcapaciteit22.000 prints
EAN0095205741544

Goedkoopste Xerox 006R01386 inkt kopen april 2023

De capaciteit van de 006R01386 toner is 22.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit kan daar veel gunstiger dan in de winkel. Inktweb.nl of Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis bieden ze ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals Easy-ink of Office Centre.
 • Originele 006R01386 inkt toners haal je in huis vanaf €97,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. draft mode) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco & Calibri.
 • Via deze site vind je de directe links naar de meest bekende leveranciers waar je snel en simpel 006R01386 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 006R01386 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Deze gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €107,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €97,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €48,75. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 006R01386 toner geel originele inkt€97,50
Xerox 006R01386 toner geel multipack (merk toners)€195,00
Xerox 006R01386 toner geel huismerk inkt * €48,75
Xerox 006R01386 toner geel huismerk duopack * €97,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 006R01386 tonercartridge (yellow) in april 2023. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 006R01386 inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren vaak een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Action, Hema, Handyman, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Coolblue, Amazon, Ebay, Bol.com, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktshops als Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-006r01386-geel-yellow-toner

Originele gele 006R01386 inkt van Xerox kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 006R01386 toner geel originele gele toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt geen last van storende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €97,50).

Xerox 006R01386 toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het 006R01386 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 006R01386 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder check je de meest voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Controleer of je het stukje tape verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, klik de toner uit de gleuven en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte issues met de Xerox 006R01386 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Xerox 006R01386 toner geel toner?
De kostprijs van een Xerox 006R01386 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is gewoonlijk €80,58 excl. de btw (dus €97,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €195,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 006R01386 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €48,75) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het plasticje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Xerox 006R01386 toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 006R01386 alternatief kiezen is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De aanschafprijs is gunstiger en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal eenvoudig herstellen.

Hoe werkt de Xerox 006R01386 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Hiervoor kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Nu plaats je de injectiespuit met gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna kun je alles weer in elkaar zetten. Aansluitend bekijk je of de budget Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie