bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01515 magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 006R01515 inkt toner? Op deze website bekijk je de populairste webshops voor extra voordelige toners. Het artikel Xerox 006R01515 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van Xerox. Een groeiend aantal printwinkels als o.a. Paradigit of 112supplies bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€90,50
Huismerk tarief€45,25
LeverancierXerox
TypeXerox 006R01515 toner magenta
Productcode006R01515
Kleurcodemagenta
Printcapaciteit15.000 prints
EAN-code0095205615159

Goedkoopste Xerox 006R01515 inkt kopen februari 2024

De capaciteit van de 006R01515 toner is 15.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub en Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via verkopers als Go4inkt of Printabout.nl.
 • Originele 006R01515 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €90,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan snel printen) en kies een zuinig lettertype zoals Courier of Calibri.
 • Via onze website klik je direct door naar goede webshops waar je probleemloos en snel 006R01515 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 006R01515 toner magenta vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit model rode tonercartridge kost in de winkel al snel €99,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €90,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €45,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 006R01515 toner magenta originele inkt€90,50
Xerox 006R01515 toner magenta multipack (merk toners)€181,00
Xerox 006R01515 toner magenta huismerk inkt * €45,25
Xerox 006R01515 toner magenta huismerk duopack * €90,50
Tabel met prijzen voor de 006R01515 tonercartridge (roze / rood) in februari 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Gemakkelijk Xerox 006R01515 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via webshops als bij boekhandels. Kooptip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en leveren vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Kruidvat, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Bekende webshops als Fonq, Ebay, Blokker, Bol.com, Amazon, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-006r01515-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 006R01515 inkt van Xerox kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 006R01515 toner magenta originele rode toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld €90,50).

Xerox 006R01515 toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van derde partijen. Het 006R01515 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 006R01515 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Xerox verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met de meest bekende toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop direct met printen, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct goed schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende inktproblemen m.b.t. Xerox 006R01515 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Xerox 006R01515 toner magenta toner?
De kostprijs van een Xerox 006R01515 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €74,79 excl. btw (dus €90,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking neemt betaal je ongeveer €181,00. Met een huismerk toner met de code 006R01515 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €45,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het stukje tape verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Xerox 006R01515 toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 006R01515 alternatief bestellen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is lager en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Deze kan je doorgaans snel herstellen.

Op welke manier kan ik de Xerox 006R01515 toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Xerox inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 spuit je de rode inkt in het inktpatroon. Nu mag je alles opnieuw assembleren. Als check check je of de gekloonde Xerox inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie