bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03622 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 106R03622 inkt toner? Via onze vergelijker tref je de meest populaire verkopers voor verrassend goedkope toners. De Xerox 106R03622 toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is ideaal voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) toners van Xerox. Steeds meer inktshops als bijv. Printabout.nl en 112supplies leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€184,50
Huismerk verkoopprijs€92,25
FabrikantXerox
ProductXerox 106R03622 toner zwart hoge capaciteit
Serienummer106R03622
Kleurcodezwart
Printomvang8.500 prints
EAN0095205839081

Goedkoopste Xerox 106R03622 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03622 toner is 8.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. Inkt.nl of Inktdiscount.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via aanbieders zoals 112supplies & Inktbaas.nl.
 • Originele 106R03622 inkt toners zijn te bestellen v.a. €184,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar geschikte leveranciers waar je goedkope 106R03622 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R03622 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €202,95. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €184,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €92,25. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R03622 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€184,50
Xerox 106R03622 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€369,00
Xerox 106R03622 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €92,25
Xerox 106R03622 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €184,50
Tabel met prijzen voor de 106R03622 tonercartridge (black) in maart 2023. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Direkt Xerox 106R03622 inkt kopen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij computerzaken. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Hema, Bruna, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Blokker, Fonq, Coolblue, Ebay, Wehkamp, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktaanbieders als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-106r03622-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R03622 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R03622 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Xerox geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €184,50).

Xerox 106R03622 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 106R03622 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R03622 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je hinder kunt hebben van storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van Xerox verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel vind je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het beschermkapje los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop direct met printen, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende printproblemen met betrekking tot Xerox 106R03622 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R03622 toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R03622 met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €152,48 excl. btw (dat betekent €184,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €369,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 106R03622 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €92,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en onderzoek de printkop.

Is een Xerox 106R03622 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 106R03622 alternatief gebruiken is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van merkinkt. Het tarief is aantrekkelijker en de toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal eenvoudig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 106R03622 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden werk je met een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend mag je alles in elkaar klikken. Als afronding test je of de nagevulde Xerox inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie