bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R02232 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R02232 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste aanbieders voor betaalbare toners. Het artikel Xerox 106R02232 toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) is relevant voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Populair zijn de “echte” toners van Xerox. Een groeiend aantal leveranciers als o.a. Inktbaas.nl en Go4inkt verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€117,50
Huismerk prijzen€58,75
LeverancierXerox
ProductXerox 106R02232 toner zwart hoge capaciteit
Artikelcode106R02232
Kleurenzwart
Effectiviteit8.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Xerox 106R02232 inkt kopen februari 2024

De capaciteit van de 106R02232 toner is 8.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. 112supplies en Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak voeren ze ook een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij shops als Go4inkt en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 106R02232 inkt toners kosten je ongeveer €117,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, loop alle eco-printinstellingen na (alsprinten in concept) & selecteer een zuinig lettertype als Courier & Times New Roman.
 • Via onze website vind je de directe links naar toonaangevende aanbieders waar je eenvoudig 106R02232 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R02232 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Deze zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €129,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €117,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €58,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R02232 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€117,50
Xerox 106R02232 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€235,00
Xerox 106R02232 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €58,75
Xerox 106R02232 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €117,50
Geschatte prijzen van de 106R02232 tonercartridge (black) in februari 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox 106R02232 inkt bestellen? Deze toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als in de retail. Ons advies: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Zij bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Coolblue, Blokker, Amazon, Bol.com, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwebshops als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r02232-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R02232 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R02232 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €117,50).

Xerox 106R02232 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 106R02232 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R02232 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel check je bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het plasticje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse inktproblemen aangaande Xerox 106R02232 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R02232 toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R02232 met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €97,11 excl. btw (€117,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking kiest betaal je ongeveer €235,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 106R02232 kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €58,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R02232 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 106R02232 alternatief nemen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De prijs is lager en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dit kan je vaak simpel herstellen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R02232 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Daarna kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als check probeer je of de gekloonde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie