bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 912 3YL80AE zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 912 3YL80AE inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je toonaangevende verkooppunten voor extra goedkope cartridges. Deze HP 912 3YL80AE met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. Populair zijn de merkproducten van HP. Diverse webshops als Vikingdirect.nl of Inkclub verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€14,50
Huismerk prijzen€7,25
LeverancierHP
ArtikelHP 912 3YL80AE
Productnummer3YL80AE
Kleur omschrijvingzwart
Volume (ml)8,29 milliliter
Capaciteit300 prints
EAN0192545866828

Goedkoopste HP 912 3YL80AE inkt kopen april 2024

De inhoud (ml) van de 3YL80AE cartridge is 8,29 milliliter. De printcapaciteit is 300 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl en Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • De goedkoopste inkt bestel je online bij aanbieders zoals printershop en printerinktshop.nl.
  • Originele 3YL80AE inktcartridges koop je vanaf €14,50.
  • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (onder ander snel-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
  • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar bekende shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 3YL80AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 912 3YL80AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €15,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €14,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €7,25. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 912 3YL80AE originele inkt€14,50
HP 912 3YL80AE multipack (merkcartridge)€29,00
HP 912 3YL80AE huismerk inkt * €7,25
HP 912 3YL80AE huismerk duopack * €14,50
Prijsoverzicht van de 3YL80AE cartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Snel HP 912 3YL80AE inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online aanbieders als bij winkeliers. Ons advies: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben betrouwbare service, een grote voorraad en verkopen tevens een goed huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Bruna, Action, Hema, Handyman, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
  • Populaire internetwinkels als Ebay, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • De grote inktaanbieders als Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-912-3yl80ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 3YL80AE inkt van HP bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 912 3YL80AE originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt frustrerende storing en meldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

  • Originele inktcartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
  • Een minpunt van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €14,50).

HP 912 3YL80AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 3YL80AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • HP 912 3YL80AE zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht check je de meest bekende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het lipje hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende inktcartridge.Stop direct met printen, verwijder de lekkende cartridge en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare printproblemen bij de HP 912 3YL80AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 912 3YL80AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 912 3YL80AE met kleurcode zwart (black) cartridge is standaard zo’n €11,98 excl. de btw (dus €14,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €29,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer 3YL80AE dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €7,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het plasticje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en onderzoek de printkop.

Is een HP 912 3YL80AE huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 3YL80AE alternatief nemen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in vergelijking met merkinkt. Het tarief is aantrekkelijker en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Hoe kan ik snel de HP 912 3YL80AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval kies je voor een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is mag je alles in elkaar zetten. Ter controle test je of de nieuwe HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie