bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 106B 6629B001 blauw / cyaan cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon PFI 106B 6629B001 inktcartridge? Op deze website bekijk je de meest bekende aanbieders voor goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 106B met kleur blauw (cyaan) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van Canon. Een groeiend aantal webshops als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & Inktwereld.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€58,25
Huismerk prijzen€29,13
LeverancierCanon
ProductCanon PFI 106B
Artikelcode6629B001
Officiële kleurblauw
Volume (ml)130 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN4960999909585

Goedkoopste Canon PFI 106B 6629B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 6629B001 cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store en Vikingdirect.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Dikwijls hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via winkels als Inktwereld.nl en Mediamarkt.nl.
 • Originele 6629B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €58,25.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals snel printen) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar betrouwbare leveranciers waar je de beste 6629B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 106B 6629B001 blauw / cyaan vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €64,08. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €58,25. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €29,13. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 106B originele inkt€58,25
Canon PFI 106B multipack (merkcartridge)€116,50
Canon PFI 106B huismerk inkt * €29,13
Canon PFI 106B huismerk duopack * €58,25
Tabel met de geschatte prijzen van de 6629B001 cartridge (cyaan) in juni 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Vandaag nog Canon PFI 106B 6629B001 inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij boekhandels. Onze tip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Bruna, Action, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Blokker, Coolblue, Ebay, Amazon, Fonq, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pfi-106b-6629b001-blauw-cyaan-inktcartridge

Originele blauwe 6629B001 inkt van Canon kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PFI 106B originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met storende storing en meldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Canon zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €58,25).

Canon PFI 106B huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het 6629B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 106B 6629B001 blauw / cyaan huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) blauw inkt van Canon vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel bekijk je veel voorkomende cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Achterhaal of je het beschermkapje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Loop de geplaatste cartridges even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De cartridges zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Veel voorkomende issues met betrekking tot Canon PFI 106B 6629B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de Canon PFI 106B inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 106B 6629B001 bedoeld voor de kleur blauw (cyaan) cartridge is om en nabij de €48,14 excl. btw (wat neerkomt op €58,25 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €116,50. Met een huismerk cartridge met het nummer 6629B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €29,13) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je de beschermingstape hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 106B huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 6629B001 alternatief bestellen is meestal lucratief. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal simpel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 106B 6629B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling neem je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Verder kan je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend bekijk je of de budget Canon inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie